Pratite nas

Zanimljivosti

12 najčudnijih smrti: UDAVIO SE U BURETU, UBIO IH ŽESTOK SEKS

Published

on

Nekoliko neobičnih i tragičnih slučajeva smrti na Balkanu izazvalo je pažnju javnosti, bacajući svjetlo na neobične okolnosti i načine na koje su ljudi izgubili živote. Ovi nesretni događaji dodatno su istakli raznovrsnost i nepredvidivost ljudskih sudbina.

Muškarac se udavio u buretu rakije
Jedan od takvih slučajeva uključuje pedesetogodišnjeg S. R., koji se utopio u čudnim okolnostima u selu Dragovac, smještenom u opštini Bojnik. Ovaj muškarac je pronađen mrtav u buretu od 200 litara, koje je sadržalo komine. Iako su detalji smrti još uvijek podložni istraživanju, prema riječima mještana, nesreća se dogodila oko 19 sati dok vrućina nije bila posebno intenzivna.

Pretpostavlja se da je S. R. radio na miješanju komina od jabuke, što je proces dio pripreme za rakiju. Tokom tog procesa, komine prolaze kroz fazu vrenja prije nego što budu prebačene u kazan radi daljeg pečenja rakije. Nažalost, ovog puta je nešto pošlo strašno po zlu, jer je S. R. završio utopljen u buretu. Tačno kako je upao i šta je uzrokovalo nesreću još uvijek nije sasvim jasno, ali se pretpostavlja da je skliznuo i pao unutra, ne uspjevši da se izvuče.

Pozadina ovog slučaja takođe otkriva da S. R. nije rođen u Dragovcu, već je zajedno sa svojom majkom i sestrom došao iz Klajića u opštini Lebane. Nije bio oženjen i živio je sa majkom u Dragovcu, dok je sestra živkela u Bojniku.

Poginuli na pecanju
Stric S. Ž. (47) i njegov bratanac M. Ž. (31) iz Malošišta stradali su dok su pecali iz rijeke kod Doljevca. Koristili su grafitne štapove koji privlače gromove, a električno pražnjenje koje je izazvalo udar groma potpuno je spržilo pecaljku koju je Saša držao u rukama, uzrokujući smrt obojice muškaraca.

Požalio se da mu je muka, pa se srušio kao svijeća
Jedan od tih slučajeva odnosi se na mladog fudbalera O. K. (23) iz FK “2. oktobar” iz Kumana, koji je preminuo tokom utakmice sa Vojvodinom iz Bašaida. Iako je Ognjen u početku utakmice tvrdio da se osjeća dobro i da je prethodnog dana bio fizički aktivan, tokom prvog poluvremena počeo je osjećati mučninu. Napustio je teren, ali uskoro se njegovo stanje pogoršalo. Dok je pratio nastavak utakmice s klupe za rezerve, iznenada je pao kao pokošen, ostavljajući sve prisutne šokirane i tužne.

Poginuo zbog pokvašenih električnih kablova
U Petrovcu na Mlavi, mladi radnik zabavnog parka je stradao kad je dotakao pokvašene električne kablove. Nedostatak zaštite od struje doveo ga je u kontakt sa smrtonosnim strujnim udarom.

Šumara ubilo stablo
Još jedan tragičan slučaj povezan je sa šumarskim poslom. Muškarac je izgubio život kada se stablo koje je sječeno prelomilo i palo na njega. Ovaj događaj podsjeća na opasnosti sa kojima se suočavaju radnici u industriji.

Dječak se utopio jer je upao u bure
Nesreće su zahvatile i najmlađe. Dječak Branislav (3) se utopio nakon što je upao u bure sa samo 10 litara vode, naglašavajući koliko je važno da se djeca budno prate u svakodnevnim okruženjima.

Golmana na treningu udario grom
Mladića Stefana Petrovskog (18), početkom aprila ove godine pogodio je grom dok se nalazio na treningu u Maleziji u kojoj je rođen. Do nesretnog slučaja je došlo kada je grom udario u okvir gola ispred koga je stajao. Mladiću, nažalost, nije bilo spasa.

Udario je grom dok je brala jagode
Milica J. (52) preminula je na poljani dok je brala jagode u Leskovcu. Radnici na parceli nije bilo pomoći, jer je grom pogodio tačno u glavu. Od siline udara žena je pomodrila, garderoba joj je bila spaljena a kačket raznesen.

Dobio infarkt za vrijeme seksa
Policajac M.M. (45) iz Bajine Bašte, pronađen je mrtav u svom vozilu, go, samo pokriven svojom košuljom. Rezultat istrage je pokazao da je muškarac preminuo tokom seksualnog odnosa, a pretpostavka je da je doživio infarkt. Dvije godine ranje bio je podvrgnut i operaciji srca.

Par umro za vrijeme seksa, zbog nedostatka vazduha
U istom periodu, u Čačku je došlo do još jednog bizarnog seksualnog događaja sa smrtonosnim posljedicama glavnih aktera, N. N. (26) i N. S. (24). Ovaj par je vodio ljubav u garaži, u automobilu u kom je bilo uključeno grijanje kako bi se ugrijali. Njihova smrt je izazvana trovanjem ugljen-monoksidom, od čijih posljedica je mladić preminuo na licu mjesta, dok je djevojka upala u komu i još tri nedjelje provela boreći se za život.

Starac se udavio u jami u svom dvorištu
U oktobru 2015. godine B. S. (75) iz sela Ostrovice kod Niša, na veliki praznik Sveta Petka upao je u jamu punu vode duboku metar i po i tom prilikom se udavio. Nesretni čovjek se okliznuo i pao na glavu u rupu, koja je bila iskopana zbog pucanja vodovodne cijevi. (Naj portal)

Zanimljivosti

Sabrinine muke: IMAM NAJVEĆE GRUDI NA SVIJETU, KAO DA MI NEKO NOŽEM REŽE LEĐA

Published

on

„Imam najveće grudi na svijetu – bol od težine grudi poput noža zabija mi se u leđa”, kaže model s TTT veličinom košarica. Ime joj je Lorena Fabiana Colotta, poznatija je kao Sabrina Sabrok, a često puni naslovnice zbog zaobljene figure i čestih plastičnih operacija.

S 25 godina otišla je pod nož po prvi put i povećala grudi jer su joj dosadila njena „ravna prsa”. Od tad je imala 15 operacija samo na grudima koje su je do danas koštale više od 100 000 američkih dolara, a procjenjuje se da je svaka dojka teška gotovo 7 kilograma.

Sabrina trenutno ima 52 godine i njeni hirurzi su joj savjetovali da ukloni implantate zbog boli u leđima:

„Utječe na moj cjelokupni život, ne mogu ignorirati bol”, rekla je za NeedToKnow.co.uk.

„Osjećam kao da nož reže polako moja leđa, ali odbijam smanjiti moje grudi jer se ne mogu zamisliti bez velikih implantata. Osjećam se loše u vezi njihova uklanjanja i stvarno to ne želim.”

Sabrina živi u Mexico Cityju, a trudi se kako bi utjecala na svoje zdravlje leđa i pritom uspjela zadržati bujno poprsje.

„Radim jednostavne vježbe, ali me još uvijek toliko boli. Ne znam šta će se dogoditi ako ostanem kao sada, ali mislim da će se samo pogoršati. Utječe na moj um jer vjerujem da je moja cijela karijera imala koristi od mojih implantata tako da ih stvarno cijenim” dodaje i tvrdi kako je zadnja opcija da ukloni implantate. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending