Pratite nas

Info

23. septembra stiže jesen: BIT ĆE TOPLIJA OD PROSJEKA

Published

on

Za stanovnike sjeverne Zemljine polulopte, jesen će početi u subotu, 23. septembra, u 8:50 sati. Ovo je trenutak kada Sunce prelazi sa sjeverne na južnu nebesku poluloptu, označavajući početak jeseni na sjevernoj hemisferi. Jesen će trajati sve do 22. decembra, kada će zvanično početi zima.

Za one koji žive na južnoj hemisferi, ovaj trenutak označava početak proljeća.

Jesen donosi sa sobom mnoge promjene u vremenskim uslovima. Prepoznatljivo za ovo doba godine su padavine, promjenljivo vrijeme, i postepeni pad temperature. Međutim, meteorolozi naglašavaju da će prvi dan jeseni biti relativno topliji od prosjeka.

Prema meteorološkim prognozama, u narednom periodu ne očekuje se značajno pogoršanje vremena. Takođe, za sada nema nagovještaja za ozbiljnije kišne ili tmurne dane jeseni. Umjesto toga, u narednom periodu, očekuje se toplije vrijeme od prosjeka, sa manjom količinom padavina. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending