Pratite nas

Parapsihologija

90 odsto odraslih ne zna da riješi ovaj test: DA LI SE AUTOBUS KREĆE DA DESNU ILI LIJEVU STRANU?

Published

on

Magazin „Nacionalna geografija“ je objavio mozgalicu koju ni mnogi odrasli ljudi nisu znali kako da riješe, dok je 80% predškolske djece tačno odgovorilo u nevjerovatno kratkom roku.

Ovo je pitanje: da li se autobus kreće na lijevu ili desnu stranu?

Možete li da zaključite samo na osnovu fotografije?

Dobro pogledajte, pa onda odgovorite. Nakon toga objasnite nam na osnovu čega ste zaključili u kojem pravcu se kreće autobus.

Tačan odgovor se nalazi u video snimku ispod (Naj portal)

Parapsihologija

Test ličnosti otkriva: DA LI STE POZITIVNA ILI NEGATIVNA OSOBA?

Published

on

Može li test ličnosti otkriti vaše skrivene osobine? Ovaj test ličnosti zasnovan na slici trebalo bi da uradi upravo to. Na osnovu onoga što prvo vidite, možete saznati da li imate pozitivniji ili negativniji pogled na život.

Pogledajte na brzinu ovu ilustraciju. Šta prvo vidite? Ženska silueta ili muški profil? Čitajte dalje da biste saznali šta to govori o vašoj ličnosti.

Silueta žene
Ako prvo vidite siluetu žene, to znači da ste okruženi pozitivnom energijom i vjerujete u širenje svoje pozitivnosti na one oko sebe, piše Times of India. Privući ćete mnogo dobrih duša u svoj život, a najveća mana je to što možete biti preosjetljivi ako neko sa više negativne energije uđe u vaš život. Međutim, ponovnim povezivanjem sa svojom unutrašnjom dobrotom i pronalaženjem snage u njoj, možete ponovo postati jaki.

Muško lice
Ako vidite muško lice, to može značiti da imate pesimističniji pogled na život. To ne znači da ste potpuno negativni, već da želite da budete sigurni da je sve oko vas uredno i zaštićeno. Takođe možete biti skeptični i imati problema sa povjerenjem. Volite da testirate ljude koji dolaze u vaš život da biste bili sigurni da vas niko neće povrijediti. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending