Pratite nas

Poznati

Evo ide nevjesta: KEMAL MALOVĆIĆ OŽENIO SINA KENANA (Video)

Published

on

Pojavili su se snimci sa svadbe Kenana Malovčića, sina legendarng Kemala Malovčića, koji je polovinom februara uplovio u bračnu luku sa izabranicom svoga srca. Vjenčanje je održano u jednom luksuznom restoranu u Beču gdje Malovčići godinama žive.

Kemalova djeca nikada nisu bila eksponirana u medijima, pa se tako o ovoj svadbi nije znalo ništa ni prije, ali ni poslije proslave. Sve se odigralo u strogoj tajnosti, tako da niko od pripadnika sedme sile nije znao kada se i gde održava venčanje.

Međutim, sa ove gala proslave osvanuli su snimci na društvenim mrežama gdje se vidjelo da su brojne pjevačeve kolege bile pozvane kao gosti, a mnogi od njih su i zapjevali.

Podsjetimo, Kemal Malovčić je najveću popularnost stekao nastupajući u čuvenoj petorci popularnog sastava “Južni vetar”. Kako je važio za miljenika žena, tako je imao i buran ljubavni život, ženio se nekoliko puta i ima četvoro djece, tri sina i kćerku. (Naj portal)

Poznati

Saru Reljić opet ‘zatrpali’ novčanicama: SVE PARE MENI DAJ

Published

on

Sara Reljić i DJ Mateo

Saru Reljić opet ‘zatrpali’ novčanicama: SVE PARE MENI DAJ

Atraktivna pjevačica Sara Reljić nastavila je da predstavlja pjesme sa svog prvog albuma koji se zove “Emotivno nedostupna”.

Nakon premijere spotova za pjesme “Neformalno” i “Emotivno nedostupna”, Reljićeva je svoju publiku obradovala i ekranizacijom numere “Sve pare meni daj”. Riječ je o pjesmi koju je kraljica bakšiša snimila sa DJ Mateom.

Poznato je da na veseljima Saru zatrpavaju novčanicama i tako je i postala kraljica bakšiša. Ovog puta je nisu obasipali gosti na veseljima po Evropi, već pomenuti Mateo.

Dok Sara “čisti” torbu popularnog DJ-a, sve ovo, u ulozi sekretarice prati atraktivna djevojka, koja je možda poznata navijačima “Crvene zvezde” jer ona je čirlidersica na utakmicama ovog košarkaškog tima.

 

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending