Pratite nas

Vidoviti ljudi

Aida Mostarka se spasila kod Vidovite Rabije: DŽINI SU ME TJERALI DA PJEVAM I PIJEM, OBRALI SU ME NA ZEMLJU

Published

on

I ovo istinito svjedočenje, po ko zna koji put dokazuje da je Vidovita Rabija jedna od najboljih iscjeliteljki na Balkanu kada je posrijedi crna magija. Lako je otkriva, te efikasno skida i uništava.

Na svom primjeru Aida T. iz Mostara spoznala je svu težinu crne magije, ali isto tako i našla načina da je se oslobodi kod Vidovite Rabije.

„Evo me upravo se vraćam iz banke. Sretna sam, raspoložena i puna elana i snage – rekla nam je u telefonskom razgovoru Aida čim se javila na poziv.

Željela je odmah na početku razgovora skrenuti zahvalnost koju duguje Vidovitoj Rabiji. Tvrdi da je spasila iz mrtvih, da joj je podarila novi život.

„Bila sam živi mrtvac. Samo sam ležala, prepuštena crnim mislima i strahovima – otpuhuje Aida dok se prisjeća pakla kroz koji je prošla.
Neposlušne noge
Prepričava kako su njeni problemi počeli prije šest godina. Iznenada su joj noge počele drhtati, hvatati je vrtoglavica, strepnja i nemiri.

„Dešavalo mi se da se jednostavno samo srušim. Noge mi „otkažu“ i padnem. Nikada nisam gubila svijest pa zbog toga padala. Samo bih osjetila neko propadanje, tonjenje, noge bi počele klecati i srušila bih se – pokušava barem donekle objasniti simptome sa kojim se borila.

Prva adresa na koju se obratila za pomoć bili su domovi zdravlja. Odatle je završila u bolnici, a nakon što nije bilo pozitivnih pomaka krenula je po privatnim klinikama, a sve u potrazi za dijagnozom.

„Uradila sam svaki put detaljne nalaze, išla na mgnetnu rezonancu, CT glave, uradila hrpu pretraga ali svi nalazi su bili uredni. Doktori nisu znali šta da urade, pa su na kraju rekli da sam slučaj za neuropsihijatriju. Poslušala sam, išla sam redovno na kontrole i pila razne vrste antidepresiva i druge lijekove. Nažalost stanje se samo pogoršavalo – objašnjava ova Mostarka.

Hodže i gatare
Nakon doktora, uslijedio je obilazak hodža, gatara, vidovnjaka, iscjelitelja… Kaže da su svi tvrdili kako je pod uticajem crne magije, pokušavali su određenim ritualima da pomognu ali zlo u njoj je bilo jače.

„Uskoro sam postala još gora i nosila se sa izuzetno neprijatnim simptomima. Smetao mi je ezan, nisam mogla da se približim džamiji, nekoliko puta sam izlazila sa „četerestina“ i mevluda. Džini u meni nisu mi dali mira – kaže Aida.

U nastavku razgovora povjerila nam se da je po profesiji knjigovođa, ali da godinama unazad se bavi pjevanjem.

„Kako posao u struci nisam pronašla, a pjesma mi dobro ide, odlučila sam da se posvetim tome. Pjevam na svadbama, restoranima, veseljima, gdje me pozovu. I samo sam u pjesmi nalazila smiraj i bila jaka. Bilo mi je čudno, ali mi je kasnije Ravija objasnila zašto je to tako – kaže naša sagovornica.

Kod Vidovite Rabije došla je kada više nije znala šta da čini sa sobom. Život joj je skroz izmakao iz ruku. Pala je na postelju i jedino je uživala u samoći. Nije smjela izaći iz kuće, kretati se, bilo šta raditi jer se svake sekunde mogla srušiti.

„Kod Rabije sam otišla sa snahom. Ta žena mi je otvorila zvijezdu“, učila Kur'anske dove, a onda mi rekla da sam djelo sigirbazica, da je na meni crna magija i to izuzetno teškog oblika.

„Džini upravljaju tvojim životom, tjerali su te iz poroka u porok, pa si u kafani i pjesmi nalazila snagu. – objšnjavala mi je Vidovita Rabija.

Kod Vidovite Ravije sam imala 9 duhovnih tretmana, dobila sam učenu vodu, hamajliju zaštitnicu. Nakon svakog tretmana osjećala sam se puno bolje.

Danas nakon nekoliko mjeseci liječenja, potpuno sam dobro. Idem svuda, družim se, stojim, čelam u redovima u bankama, kao i drugi ljudi, nema straha, vrtoglavica, padanja…Potpuno sam dobro. I dalje pjevam ali sada iz duše, rasterećena, a ne zbog džinskih čejfova – kaže na kraju Aida.

Vidovita Rabija uklanja sve vrste crne magije, uroke, prokletstvo, uspješno spaja rastavljene i vraća izgubljene ljubavi, ima posebne ritruale za ljubavno vezivanje, otkriva da li vam je suđena određena osoba, uklanja negativnu energiju iz porodičnog doma, firmi, prevoznih sredstava.

Njen kontakt telefon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

Zorici je Bog podario snagu da spašava ljude: AMAJLIJE ZAŠTITNICE „7 PEČATA“ I „PEČAT SRETNE KUĆE“ ŠTITE OD SVIH NEVOLJA

Published

on

Zahvaljujući sposobnostima bijelog maga i iscjeliteljke Zorice, na hiljade ljudi širom regije i svijeta ponovo su sretni, ponosni i zadovoljni. Zorica ima, uistinu posebnu moć da riješi ljubavne, porodične ili poslovne probleme.

Uklanja sve vrste crne magije, sihire, uroke nagaze. Satavlja rastavljene, štiti firme i porodine domove posebnim ritualima i amajlijama zaštitnicama.

„Lično radim zaštitu SEDAM PEČATA I PEČAT SRETNE KUĆE. Oni koji nose sa sobom ove amajlije oko sebe eliminišu negativnu energiju ma gdje bili i u sebi osjećaju harmoniju, sreću i ljubav. Obje ove amajlije štite od crne magije – kaže Vidovita Zorica.

 

Njen kontakt telefon je 00381 61  292 2930

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending