Pratite nas

Vidoviti ljudi

Alaric na TikToku tvrdi da je došao iz budućnosti i zna kad počinje 3. svjetski rat: TAJ DATUM NIJE DALEKO

Published

on

Znam tačno kad počinje 3. svjetski rat. I taj datum nije daleko, objavio je na svom TikTok profilu korisnik koji se predstavlja kao vremenski putnik iz 2671. godine.
Ranije je svojih gotovo pola miliona pratitelja upozoravao na dolazak vanzemaljaca, otvaranje portala prema drugim dimenzijama, elementarne nepogode i katastrofe…

“Treći svjetski rat počet će nekad krajem 2025. godine. Izazvat će ga ruski napad na NATO članicu”, poručio je korisnik pod nazivom Eno Alaric.

Postoji li život van naše planete, upitao ga je drugi korisnik TikToka, a ovaj samoprozvani putnik kroz vrijeme imao je spreman odgovor.

“Da, postoje. Već su stigli na Zemlju kako bi vratili ono što im pripada…”

Tvrdi i kako na strogo čuvanoj lokaciji postoji stroj za putovanje kroz vrijeme, kojem pristup imaju on i još četvero vremenskih putnika. Ranije je upozoravao kako će ogroman tsunami pogoditi San Francisco i u potpunosti ga uništiti…

Većina njegovih pratilaca na TikToku priznaje kako zapravo ne vjeruje ničemu što Alaric objavljuje, ali da ih ova vrsta sadržaja zabavlja, pa se stalno vraćaju.

Ipak, jako malen broj korisnika ove društvene mreže vjeruje kako Alaric stvarno stiže iz 2671. godine.

“Oduvijek sam vjerovao da je to moguće i da to skrivaju od javnosti”, piše jedan ‘zagriženi’ obožavatelj ovog ‘misterioznog vremenskog putnika’. Naj portal)

Vidoviti ljudi

Zorici je Bog podario snagu da spašava ljude: AMAJLIJE ZAŠTITNICE „7 PEČATA“ I „PEČAT SRETNE KUĆE“ ŠTITE OD SVIH NEVOLJA

Published

on

Zahvaljujući sposobnostima bijelog maga i iscjeliteljke Zorice, na hiljade ljudi širom regije i svijeta ponovo su sretni, ponosni i zadovoljni. Zorica ima, uistinu posebnu moć da riješi ljubavne, porodične ili poslovne probleme.

Uklanja sve vrste crne magije, sihire, uroke nagaze. Satavlja rastavljene, štiti firme i porodine domove posebnim ritualima i amajlijama zaštitnicama.

„Lično radim zaštitu SEDAM PEČATA I PEČAT SRETNE KUĆE. Oni koji nose sa sobom ove amajlije oko sebe eliminišu negativnu energiju ma gdje bili i u sebi osjećaju harmoniju, sreću i ljubav. Obje ove amajlije štite od crne magije – kaže Vidovita Zorica.

 

Njen kontakt telefon je 00381 61  292 2930

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending