Pratite nas

Vidoviti ljudi

Astrolog Suzana Ban upozorava: NATALNA KARTA UPOZORAVA KOME ODBITI KUMSTVO, A KOGA UZETI ZA KUMA!

Published

on

Zapadna astrologija u natalnom horoskopu proučava deset planeta. Svaka od njih predstavlja tip ličnosti sa kojima će se vlasnik horoskopa tokom života susretati. Kada se odredi planeta koja predstavlja vlasnika horoskopa, ostaje devet koje opisuju njegovu okolinu.

Bez obzira na to koliko ćemo ljudi tokom života upoznati i koliko ćemo prijatelja, familije steći, svi oni će imati neku od uloga koje su prikazane položajem i aspektima planeta koje ih predstavljaju.

Nekada je to teško prepoznati, jer je simbolika planeta ogromna, ali uz pažljivo praćenje i prikupljanje glavnih osobina osoba s kojima se susrećemo, nije teško prepoznati ko je zapravo ta osoba iz našeg horoskopa i šta od nje možemo da očekujemo.

Drugim riječima, sve osobe rođene u nekom astrološkom znaku, na primjer Strijelcu, u našem horoskopu će biti predstavljene znakom Jupitera. Pa, ako je u našoj karti ova planeta dobro položena, to znači da od te osobe možemo da očekujemo samo dobro.

Međutim, to se ne posmatra samo na taj način. Osobu treba da prepoznamo po karakteristikama i po svojstvu u kome smo je upoznali. Pa tako, na primjer, ako je ona naš šef, bez obzira što je rođena u znaku Strijelca, u svom horoskopu ćemo potražiti kakav je položaj našeg Saturna, Sunca, ali i planete koja predstavlja naše deseto natalno polje. Sve u zavisnosti od toga da li je osoba starija ili mlađa i kakav model šefovanja sprovodi.

Dakle, ako vam je polje koje predstavlja šefove i gazde opterećeno teškim planetama i aspektima, gdje god da radite i kakve god pretpostavljene da imate, prije ili kasnije, nepovoljan astrološki scenario će se aktivirati. Isto važi za sva natalna polja. Kakva vam je natalna pozornica nekog životnog segmenta, takva će se energija i grupisati.

Takođe, ako upoznamo osobu koja u svom horoskopu ima naglašen neki znak, na primjer Škorpiju, onda bez greške tražimo u svom horoskopu kako nam je položen Mars ili Pluton, jer iz toga možemo da uvidimo šta ta osoba konkretno nama može da donese.

Ovakvo posmatranje okoline može biti zabavno, posebno onima koji dobro poznaju astrološku simboliku. Jer, osim što naš horoskop opisuje kakva je neka osoba, čak i onda kada o njoj zvanično ništa ne znamo, on opisuje i kakvim će se ljudima okružiti. Na primjer, ako u svom horoskopu imamo astrološku sliku da se naš kum razvodi, onda ćemo izbjegavati da tražimo od bilo koga da uzme tu ulogu u našem životu.

Ali, šta ako nas neko zamoli da mu budemo kum? Onda je iskusnom astrologu jasno da će naš dragi prijatelj, budući kum, svoj brak brzo okončati. Ili, ako jedan sportski trener ima vrhunske igrače, to znači da će uvijek svojom energijom privući takve. I, obrnuto.

Neki poznavaoci astrologije su toliko dobro razvili ovu tehniku da im nije potreban uvid u nečiju natalnu kartu. Ponekad je dovoljno analizirati horoskop jedne osobe i iz njega izvući obilje informacija o onima koji su mu bliski.(Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Astrolog Snežana Knežević: IDE NABOLJE, ALI MASKE NEĆEMO SKINUTI DO PROLJEĆA NAREDNE GODINE!

Vidoviti ljudi

Apokalipsa kao da se ostvaruje: SNIJEG NA JUGU ITALIJE DONOSI STRAŠNO PROKLETSTVO

Published

on

Prije 500 godina italijanski filozof Mateo Tafuri izrekao je apokaliptično proročanstvo da će dva dana neprestanog snijega u Salentu, gradu na jugu Italije, značiti kraj svijeta…

Pošto je ovo područje ovih dana pogodio snijeg i vrlo niske temperature, njegovo proročanstvo postalo je glavna tema.

“Salento od palmina drveća i južnog vjetra, snježni Salento…Dva dana snijega, dva bljeska na nebu, znam da je to kraj svijeta, ali ne čeznem”, napisao je Tafuri.

Snijeg na jugu Italije jeste veoma rijedak, ali ove zime stigao je čak i u te krajeve. Paralizisao je saobraćaj i zatvorio škole, a još veći haos stvara to što ta oblast nije spremna za snijeg i hladnoću. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Jesmo li blizu vizija njemačkog vidovnjaka Alojza: SVE POČINJE NA BALKANU, A ZAVRŠIT ĆE SE ZA 72 SATA!

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending