Pratite nas

Zanimljivosti

Atraktivna policajka Lidija očarala muški svijet: KAD BI ME OVAKVA LJEPOTICA HAPSILA SVAKI DAN BIH PRAVIO PREKRŠAJE

Published

on

Lidija Takač je definitivno najpopularnija policajka na društvenim mrežama, a dostigla je čak 160 hiljada pratilaca, i to s razlogom. Malo koji muškarac bi se bunio da ga ona uhapsi – takvi komentari se najčešće jave uz pomen Lidije Takač.

Policajka Lidija Takač rodom je iz Novog Sada, a osim što privlači pažnju prolaznika ljepotom i šarmom, mnogi je znaju i na društvenoj mreži Instagram jer i tu blista u uniformi. Predana je, radna i vrijedna, ali se susreće sa mnogoborojnim predrasudama, upravo zbog svog izgleda.

“Hapsi me, predajem se“, “Da me ovakva ljepotica hapsi svaki dan bih pravio prekršaje“, “Veži me liscama, tvoj sam”, samo su neki od komentara koji se svakodnevno mogu pročitati ispod Lidijinih objava.

Inače, ono što mnogi ne znaju je to da je Lidija diplomirana pravnica, te i danas ulaže u obrazovanje i dalje usavršavanje. Nedavno je postala i mama, a mnogi njeni pratioci su sa oduševljenjem dočekali ovu vijest.

“Čestitam gospođo, vratili ste figuru kao da i niste bili trudni, svaka čast!”, nedavno je napisala jedna žena.
Reklo bi se da Lidiju negativni komentari ne dotiču. Ona nastavlja da svakodnevno postavlja fotografije – s posla u uniformi, s plaže u kupaćem, iz izlaska u uskoj haljini i štiklama…

A zašto i ne bi, ona svoj posao obavlja predano i požrtvovano, a izgled sa tim nemam apsolutno nikakve veze. (Naj portal)

Zanimljivosti

Penzioner mangup: 34 GODINE LAGAO DA JE SLIJEP I PRIMAO INVALIDSKU PENZIJU

Published

on

Muškarac iz okoline Torina, koji ima 84 godine, uhvaćen je u neviđenoj prevari kad je policija otkrila da se sam kreće ulicom bez pomagala za slijepe i da čita pogrebne plakate, ali i podiže novac sa bankomata.

Istraga je počela prije nekoliko mjeseci nakon prijave o lažnoj slijepoj osobi. Policija je počela da ga prati što je na kraju dovelo do toga da ga nedavno prijavi pravosudnim organima zbog krivičnog djela teška prevara protiv države.

Lokalni sud naložio je preventivnu zapljenu 90.000 eura koje je imao na bankovnom računu i stana u Pijemontu. Ako bude proglašen krivim, moraće da vrati sav novac koji je primio tokom 34 godine navodnog invaliditeta.

Na sudu su završila i dva ljekara koji su 2020. godine konstatovali pogoršanje njegovog stanja u pravcu potpunog sljepila. Penzioner je već primao novčanu naknadu jer je bio teško slabovid, a onda je prije četiri godine pregledom utvrđeno da je potpuno slijep.

Isti grad u Torinu bio je poprište sličnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko godina kad je drugi penzioner, koji je izgledao potpuno slijep, išao sam u prodavnicu i radio u povrtnjaku gdje je čak vozio i mali kombi. Policija ga je takođe pratila i otkrila da zastaje da čita pogrebne plakate na ulici. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending