Pratite nas

Astrologija

Bačka ne pamti ovakvu tragediju: NAKON SUDARA STRADALI I MOTOCIOKLISTA I KRAVA

Published

on

Motociklista star 25 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći u opštini Kanjiža nakon što je motociklom naletio na kravu koja se zatekla na putu.

Nesreća se dogodila na putu između naselja Zimonjić i Velebit u nedelju oko 15:15 časova, a mladić iz Malih Pijaca nastradao je na licu mjesta, piše Dnevnik. U ovom udesu nastradala je i krava na koju je motociklista naletio.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Senti za Dnevnik kažu da je motociklista, najvjerovatnije, vozio velikom brzinom, te i da se takva nesreća ranije nije dogodila u tom dijelu Bačke.

Na ovoj dionici postoji saobraćajni znak koji ukazuje na moguću pojavu životinja na putu, čiji je cilj da vozače upozori da se na tom dijelu puta kreću sa dodatnom dozom opreza. (Naj portal)

Astrologija

Oni su najgori izbor za brak: 4 ZNAKA ZODIJAKA KOJI ĆE UNESREĆITI SVOJE PARTNERE

Published

on

Ako je vjerovati astrolozima, ova četiri znaka su najgori izbor za partnera, a njihova međusobna ljubavna kombinacija je tek pravi pakao.

Ova četiri horoskopska znaka iznad svega cijene sebe, svoju nezavisnost i svoj prostor i niko ih neće natjerati da promijene mišljenje.

Ovan
Ovnovi nisu oduševljeni idejom da udovoljavaju tuđim osjećanjima i interesima. Impulsivni su, avanturistički raspoloženi i prilično ih je teško pratiti.

Blizanci
Blizanci ne žele da se ograniče samo na jednu osobu. Ne vole da se vezuju niti vole ideju da cijeli život budu vjerni nekome.

Strijelac
Za Strijelca je život veselje. Oni jednostavno žele da se zabave i ne žele da se upuštaju u ozbiljne veze. Žele da budu slobodni i nikome ni za šta da ne odgovaraju.

Ribe
Ribe su nesigurne i previše razmišljaju. Same sebi stvaraju probleme i previše analiziraju. Kad su u vezi, mogu da budu prilično nesigurne, nedosljedne i sve što je lijepo da sabotiraju svojim ponašanjem. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending