Pratite nas

Sudbine

Bijeljinka u istom danu diplomirala i rekla „da“: O JELO, JELENA, DANAS SI I ISPROŠENA

Published

on

Bijeljinka Jelena Vasiljević je u istom danu diplomirala i zaprošena. Svom momku Stefanu Trifkoviću rekla je “da”. Video ovog romantičnog čina postao je na Instagramu viralan, a ispod njega se nižu brojne čestitke ovom mladom paru.

“Bila sam student Fakulteta poslovne ekonomije ovdje u Bijeljini, Smjer finansije, bankarstvo i osiguranje, i kao što ste mogli vidjeti, diplomirala sam taj dan kada se sve to izdešavalo, dakle 14. novembra”, ispričala je Jelena za portal InfoBijeljina.

Upravo na taj dan im je bila i mjesečnica (pet godina i sedam mjeseci) što je još jedna fenomenalna simbolika. Jelena nije mogla ni naslutiti šta će se desiti tog datuma.

“Iskreno bila sam baš zauzeta obavezama oko fakulteta odnosno oko diplomskog rada i diplomiranja, te nisam ni u jednom trenutku mogla naslutiti da će se tako nešto desiti samo par trenutaka nakon što sam diplomirala. Bila sam mnogo zbunjena i pozitivno šokirana, ako tako mogu reći. Nismo o tome nikada razgovarali, i kada bismo pričali o tome nekako je skretao temu i kao da je znao od prvog trenutka gdje i na koji način da to obavi, što me je dodatno iznenadilo”, otkriva Jelena.

Stefan joj je kasnije rekao da je želio da čin prošnje izgleda spontano i da prosto nije imao plan, jer je sve to baš teško isplanirati zbog euforije oko diplomiranja.

“I zaista je tako i bilo. Dok sam se okrenula da se fotografišem, izgleda da je iskorostio tu priliku pametno za taj trenutak, što se može vidjeti i na snimku. Na prvu loptu nisam ni shvatila šta zapravo radi”, prisjeća se Jelena.

Zatim je uslijedila erupcija oduševljena i emocija kada je ugledala prsten i reakciju bližnjih.

“Zaista predivan trenutak za svakoga, za mene, za njega i svakoga ko je u tom trenutku bio prisutan. Neopisivo zaista”, kaže Jelena za InfoBijeljina.

U svakom drugom trenutku bi, dodaje, bar malo posumnjala da će se to desiti, ali na ovaj dan, prosto nije vjerovala ni kada je ugledala prsten.

“Rekla sam mu prije par mjeseci, možda čak i godinu, da taj trenutak ne smijem uopšte da pretpostavim da će se desiti, dakle da bude apsolutno iznenađenje. Tako je na kraju i bilo”, prisjeća se Jelena.

Njen momak je, dodaje, poseban, jedinstven i na svoj način duhovit.

“Vjerovala sam u njega u svakom smislu da je tajanstven i romantičan, ali ovo je stvarno prevazišlo moja očekivanja. Zaista, treba imati hrabrosti za tako nešto jer to je poseban trenutak koji se pamti. Ovim je samo pokazao koliko želi da ojača našu ljubav i da stavi jak temelj za dalju budućnost koja je ispred nas. Dosta toga nas očekuje i sve to što je ispred nas želimo da podijelimo i ostanemo jaki kao što jesmo”, rekla je Jelena Vasiljević. (Naj portal)

Sudbine

Mirjana je dva puta prevarila supruga: MUŽ NE ZNA DA NIJE OTAC NAŠE DJECE, A NI LJUBAVNIK NE ZNA DA SU NJEGOVA

Published

on

Čitateljka portala Moje vrijeme Mirjana (61) živi na hrvatskoj obali te je otkrila da je u sretnom braku, ali je ostala trudna s drugim muškarcem, a njen suprug misli da su to njegova biološka djeca.

Mirjana je visokoobrazovana te još uvijek radi. Tvrdi da se udala iz ljubavi.

“Udala sam se iz ljubavi, na četvrtoj godini fakulteta. Naravno, nismo odmah željeli djecu. Stvorili smo topli dom i kad smo poželjeli dijete, to jednostavno nije išlo. Svi pregledi su bili uredni. Govorili su nam da samo trebamo biti strpljivi”, istaknula je.

Ona je nakon devet godina braka imala avanturu s drugim muškarcem. Upoznala ga je na seminaru koji se održavao daleko od grada u kojem živi.

“Svidjelo mi se njegovo društvo, i tako smo završili u sobi. Tih nekoliko dana bilo je lijepo. Vratila sam se kući i nakon nekog vremena shvatila sam da sam trudna. S tim muškarcem nisam nastavljala komunikaciju. Rodila se kćerka, muž i ja bili smo presretni. Ljubav naša, našoj sreći nije bilo kraja. Kako je rasla, čak su govorili da sliči na mog supruga”, otkrila je Mirjana koja je tada imala isključivo poslovni odnos s biološkim ocem svoje kćerke.

No, njih dvoje ponovo su se prepustili strastima nakon nekoliko godina za vrijeme poslovnog puta na drugi kontinent. Mirjana je opet ostala trudna.

“Moja djeca su rođeni brat i sestra. Muž je sretan. Muškarac koji je poslužio svrsi nema pojma. On ima svoju ženu i djecu. Na seminare više ne idem. Sada idu mlade kolegice. Imam dobrog muža, djecu, dobar brak i tajnu koja ide sa mnom u grob. Ne treba mi ničija osuda. Dovoljno je da živim s tom tajnom. Ne znam šta muž misli. Nikada nije dao nikakve naznake da išta naslućuje”, istaknula je Mirjana na kraju svoje ispovijesti.

Ovakvi slučajevi vrlo su česti. Iz privatnih laboratorija, koji obavljaju testove očinstva, otkrili su da svaki peti otac u Hrvatskoj odgaja dijete kojem nije biološki otac. Žene češće od muškaraca traže DNK test kako bi saznale ko je biološki otac njihove djece. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending