Pratite nas

Vidoviti ljudi

Bila je žrtva svekrvine magije: SPASIO ME VIDOVITI ADO – SPASITELJ BRAKOVA!

Published

on

Bez opširnih i hronoloških opisa, nastojati ću da u svega nekoliko rečenica ispričam svoje iskustvo sa vidovitim Adom iz okoline Doboja – rekla nam je u telefonskon razgovoru Razija iz Srebrenika kod Tuzle. Žurila je iz opravdanih razloga da razgovor završi brzo.

“Još uvijek sam pod istim krovom sa osobom koja mi je nanijela toliko zla. Dodoše, selidba je u toku, uskoro odlazim sa mužem i djetetom pod vlastiti krov. I to nakon punih sedam godina torture, agonije i muke – naglasila je Razija.

Osjećala je i naslućivala da će sa svekrvom imati problema, ali zbog ljubavi prema Suvadu, svome životnom saputniku bila je spremna žrtvovati se i toj ženi biti kao kćerka.

“Kako je moja svekrva bila udovica, bilo mi je logično da Suvad i ja živimo sa njom. Odavala je utisak krasne, divne, mile osobe – žene za poželjeti. Iako nije studirala glumu , bila je vrsna glumica pred publikom – komšijama, rodbinom, mojim suprugom. Pravo lice je uvijek pokazivala kada bismo se osamili – nastavlja Razija.

Razloge silnoj netrpeljivosti naša je sagovornica brzo i saznala. Svekrva je za svog sina planirala malo drugačiji život. Ona je za snahu željela kćerku svoje prijateljice!

Nju je stalno hvalila i ti hvalospjevi nisu prestajali čak ni nakon što sam dijete rodila. Toliku količinu bezobrazluka teško je naslutiti kao i patnju koju sam proživljavala gledajući kako predamnom, mome mužu nameće i hvali drugu. A tad druga, nije se bunila, dapače, bila je kao jastreb koji vreba svoj plijen. Dolazila nam je u kuću, šepurila se i iznalazila million razloga da se osami sa Suvadom.

Da ne popudalim od ljubomore i njihovog bezobrazluka, spašavalo me je dijete. Ruku na srce i Suvad je bio korektan – priča dalje Razija.

No vremenom, nametljivost Razijine suparnice, ali i bezobrazluk svekrve prerasli su u nešto mnogo gore.

Bilo je jasno da me žele istisnuti iz Suvadovog života. Nizale su se spletke kojih se ni sjećati ne želim. Na posljetku, ne birajući sredstva da se domognu cilja, poslužile su se crnom magijom.

Nakon što mi se dijete razboljelo, optužena sam da sam loša majka, da zanemarujem majčinske obaveze. Bilo mi je teško dokazati da nisu upravu, ali s djetetom koje sam danonoćno vodila ljekarima, bilo je teško da se pozabavim tim beskrupuloznim optužbama.

No, tu je na scenu nastupii VIdoviti Ado. Njihovo sedmogodišnje spretkarenje raskrinkao je u roku od pet minuta.

“Ti i ne slutiš , ali na tebi i djetetu su vradžbine. I na suprugu koji namjerava zatražiti razvod. Moraš brzo djelovati – rekao joj je Vidoviti Ado.
Nakon tih riječi sam se uspaničila. Nisam željela razvod, ni likovanje te dvije bezobraznice, ali ponajviše sam željela pomoći djetetu. Pristala sam i sa velikim povjerenjem sam dolazila na Adine tretmane. Dobila sam zaštitu u vidu hamajlije.

Olakšanje je nastupilo trenutačno, napetost popustila, brigu zamijenila sreća. I djetetu je bilo bolje, a sve sam mužu ispričala. Zgranut istinom, odlučio je da se preselimo što upravo I činimo.

Za majku više ne želi znati, što je opravdano, budući da je bila u stanju napakostiti unučetu da bi otvarila svoj neki podli i prljavi cilj. Sreća pa postoji Vidoviti Ado, spasitelj brakova.

Vidovitog Adu prozvali su kraljem vidovnjaka. Bavi se istjerivanjem džina, odnosno zlih duhova iz ljudi, a uz pomoć otvaranja zvijezde gleda čovjekovu prošlost, sadašnjost, budućnost. Kontakt telefon/viber je: 00387/ 61 486 402. (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending