Pratite nas

Vidoviti ljudi

Bili su joj oduzeli razum: NAKON ČETVRTOG TRETMANA KOD VIDOVITOG ADE “VIDJELA” JE SVOGA DUŠMANA!

Published

on

Bolovi u stomaku bili su nesnošljivi. Čim bih ostajala sama, doživjela bih veliku napetost i napad plača. Sa roditeljima sam uvijek bila u konfliktu. Noću nisam mogla oka da sklopim. Kada bih ugasila svjetlo, osjećala sam kao da mi neko diše za vratom. Ludjela sam.

Problemi sa crnom magijom mlade Tuzlanke Lejle K., uspješno su riješeni zahvaljujući najjačem vidovnjaku i iscjelitelju Vidovitom Adi iz Doboja. Glas joj još uvijek drhti. Ni sama ne može da vjeruje sa čime se suočavala. Opisuje to kao bunilo. Slike su joj pomiješane. Traži riječi da objasni šta znači biti opsjednut, šta znači ne vladati svojim postupcima, emocijama, tijelom…

Poslije šest godina patnji, Lejla se obratila Vidovitom Adi da čuje njegovo mišljnje i da eventualno otklrije uzroke svoje nervoze, iznenadnih napad plača, čudnim snovima i problemima sa stomakom.

“Bila sam mlada, nezrela. Svi smo mislili da nije ništa ozbiljno, da se mijenjam, da će proći. Doktori su me upućivali na ispitivanja, ali nisu nikada mogli dati pravu dijagnozu. Kljukali su me tabletama za smirenje i sšavanje.

Iskreno, nisam očekivala da će mi Vidoviti Ado kazati da sam pod utjecajem crne magije, te da se moram hitno liječiti. Nisam ni vjerovala u sve to, ali sam pristala da se podvrgnem duhovnim tretmanima.
Obavila sam jedan tretman, trebala sam nastaviti. Ali, ja sam odustala. Nisam u sve to vjerovala, pogotovo što sam ja te večeri i narednih dana spavala kao mala beba.

MEni je Ado govorio da će trebati najmanje tri do četiri tretmana, te da će to potrajati nekoliko mjeseci. Nisam ga poslušala – govori Lejla glasom, te se ponovo vraća na godine koje je proživela u paklu.

Veli da je nakon jednog Adinog tretmana osjećala se preporođeno. A onda se sve vratilo na staro, simptomi magije bili su još izraženiji. U jednom trenutku naša sagovornica nije bila uopće svjesna i razumna osoba.

“Valjda to magiji i jeste cilj – veli ona – da čovjeku oduzme razum, da misli kako je jedino on upravu, a da svi drugi oko njega griješe. Bolovi u stomaku bili su nesnošljivi. Čim bih ostajala sama, doživjela bih veliku napetost i napad plača. Sa roditeljima sam uvijek bila u konfliktu. Noću nisam mogla oka da sklopim. Kada bih ugasila svjetlo, osjećala sam kao da mi neko diše za vratom. Ludjela sam.

Nije imala izbora; ponovo je stupila u kontakt sa Vidovitim Adom pokušavajući da sakrije svoj pravi identitet. Ali, nije uspjela…

“Nažalost, Lejla nisi me poslušala. Znao sam da ćeš se ponovo javiti, jer ti je Bog pokazao put spasa do mene. Sreća, pa nisu dugo čekala – kazao je Ado.

Bila je to igra sudbine. Asi ni je rekao da sam u jako lošoj situaciji. Osjetio je kako na sebi imam snažnu crnu magiju, mnogo je gore nego prvi put kada sam dolazila do njega. Uslijedili su tretmani i zastrajuća iskustva – Lejla.

Tvrdi kako je za vrijeme tretmana vrištala i čupala sebi kosu. Zapravo pojašnjava da nije vrištala ona, nego to nešto što je bilo u njoj. Za vrijeme duhovnih tretmana ili egzorcizma vidjela sam neopisive slike, osobe i nešto što se nikada opisati ne može.

Poslije svakog tretmana vraćala joj se prisebnost i hrabrost. Molila je Vidovitog Adu da joj kaže zbog čega joj se sve to dešava. Kome je trebalo da joj na taj način uništi život. On je odgovarao da se stripi, te da će uskoro saznati.

“Govorio je istinu. Poslije četvrtog tretmana vidjela sam osobu koja je kriva za moju patnju. Radi se o užem članu familije. Preko mene je htjela uništiti moje roditelje. Bila im je zavidna – pojašnjava Lejla.

Na pitanje da li je sravnila račune sa svojim dušmanom, samo se tiho nasmijala.

“Nema potrebe, do tada sam se svaki dan čula sa njom. Morala sam. Toliko sam je voljela. Sada, kao da ne postoji. Sve sam joj halalila. Ima neko drugi ko će se pozabaviti njome. Samo nek je što dalje od mene. Nakon deset duhovnih tretmana, hamajlija, učene vode, te posebnih napitaka s medom, Lejla se potpuno oporavila. Nasmijana je i sretna. Ne postoji više nikakav strah, nervoza, čudni snovi i napadi plača.

“Spavam kao beba, sigurna i zaštićena od magija i nevidljivih bića koja su me napadala – ne krijer sreću Lejla, ten a kraju dodaje:

“Voljela bih da onaj koji misli da sam sve umislila prođe kroz ono što sam ja prolazila. Tek tada će shvatiti da taj duhovni svijet postoji, Zato, molite Boga da to ne doživite – kaže Lejla I opet je na ivici plača.
Vidovitog Adu prozvali su kraljem vidovnjaka. Bavi se istjerivanjem džina, odnosno zlih duhova iz ljudi, a uz pomoć otvaranja zvijezde gleda čovjekovu prošlost, sadašnjost, budućnost. Kontakt telefon/viber je: 00387/ 61 486 402. (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

Beograđanka Vesna T. uz pomoć Vidovite Rabije oslobodila se crne magije: ISPORI DESNU NARAMENICU U KUMINOJ KOŠULJI; U NJOJ ĆEŠ NAĆI ZLO!

Published

on

Kao srednjoškolka upoznalal sam i zavoljela svog Dragana. On je bio godinu dana stariji i znam da je bio san većine djevojaka u gimnaziji. Dok su ga druge oblijetale ja sam samo maštala o mojim treptajima u njegovom zagrljaju, ne sluteći da će moji snovi postati java i da ću godinama letjeti na krilima sreće. Nikada neću zaboraviti taj dan; jedna neobavezna šetnja kroz park, cvrkut ptica, prelijep sunčan dan, miris jorgovana i prvi poljubac.

Završili smo srednju školu, nastavili studije i njegovali ljubav. Našu su ljubav podržavali i moji i njegovi roditelji. Nakon trogodišnje idile, držeći me kao nekada za ruku, doveo me je u onaj isti park i na onu klupu, gdje smo se prvi put poljubili. Tu me je i zaprosio. Pristala sam bez imalo razmišljanja. Odlučili smo da živimo kod njegovih roditelja, dogovorili datume vjenčanja, izabrali kumove; on svog brata, ja najbolju prijateljicu od ranog djetinstva – Sanju.

Nakon svadbe naša ljubav prerasla je u još savršenije i tolije gnijezdo. On je nastavio studij ekonomije, a ja sam zapostavila socijalni rad. Veoma brzo sam ostala u drugom stanju, ali sam u trećem mjesecu trudnoće izgubila plod.

Okružena pažnjom njegovih roditelja i neizmjernom ljubavi voljenog čovjeka, veoma brzo sam se oporavila od tog šoka. U tome su mi pomogli i doktori, tvrdeći da sam potpuno zdrava i da nema nikakvih prepreka za moja majčinstvo.

Nakon toga mjeseci su prolazili, godine se nizale, moj Dragan diplomirao, otvorio i privatnu firmu, ali ja nikako nisam ostajala u drugom stanju. Pažljivo sam isčekivala svaku mjesečnicuiI svaku oplakala. Ništa mi više nije bilo sveto, ni muževa ljubav i pažnja, ni stabilne finansije, ni podrška i mojih i njegovih roditelja. Ja sam bila očajna, ranjena, umorna. Sve sam bila spremna žrtvovati za dječiji cvrkut u mome krilu.

Koliko sam bila opterećena majčinstvom, možda najbolje ilustrira podatak da sam u mojim pjesmama najčešće za temu birala, dijete, majku, majčine brige, dječije igre… Nakon jedne promocije , na kojoj sam grcajući u suzama,skoro izgubila svijest, moj suprug je odlučio da me vodi i kod duhovnih iscjelitelja. Shvatio je da nema šta da više tražimo po medicinskim ustanovama jer mu je, kaže, nešto “iznutra” govorilo da je meni potrebna duhovna pomoć.

Obilazili smo iscjelitelje po Srbiji, čak i u Sandžaku, a onda smo došli i do Vidovite Rabije iz Doboja. Njoj me je muž odveo kada sam bila izgubila svaku nadu i u pomoć duhovnih iscjelitelja. Nakon što je pogledala moju zvijezdu, Rabija me je šokirala, sledila… Kazala nam je da sam ja zdrava i plodna žena, ali da ne mogu ostati trudna zbog crne magije. Uradila mi je to moja najbolja prijatlejica sa kojom se pazim, kao sa sestrom, 20 godina. Odmah sam pomislila na moju kumu, ali sam sve to uzimala sa rezervom.

Tek kada mi je Rabija objasnila detelje i dala upute šta da radim, počela sam vjerovati u tu priču i moć ove neobično prijatne žene. Upozorila me je da obratim pažnju na košulju crne boje, koju sam dobila na poklon od kume.

“Ispori desnu naramenicu na košulji i u njoj ćeš naći magiju. Donesi je meni, ja ću je uništiti i vratiti ti osmijeh na lice – kazala je Vidovita Rabija.

Nisam mogla čekati povratak u Beograd, već sam telefonom pozvala svekrvu i zamolija je da potraži u mome ormaru crnu košulju, dala joj upute šta da provjeri. Kada mi je na slušalicu histerično vrisnula, a onda isprekidano i preplašeno objašnjavala da se tu nalaze neki smotuljci, ja sam u Doboju skoro izgubila svijest.

Sve mi je bilo jasno. Rabija je bila upravu za moju kumu. Stavila bi za nju ruku u vatru, a ona tako. U želucu grč, noge me izdale. Skoro sam se onesvijestila. Rukama sam se držala za muža da se ne srušim.

U roku od 24 sata smo tu košulju i smotuljke donijeli Rabiji. Ona je odradila svoje tretmane i zamolila me da je pozovem na porodično veselje, kada postanem majka. Već peti mjesec sam trudna, moje malo srce sve je nemirnije u stomaku. U junu je termin da me ogrije najtoplije sunce na svijetu, da začujem dječiji plač. A Rabiju ću zamoliti da bude kuma mojoj djevojčici

Vidovita Rabija važi za jednu od najsposobnijih i najuspješnijih iscjeliteljki u regiji. Njen kontakt telon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending