Pratite nas

Poznati

BIVŠI ZADRUGAR VRELIM FOTKAMA ZAPALIO MREŽE – Lazića nikada ovakvog nismo vidjeli!(FOTO)!

Published

on

Bivši učesnik Zadruge 5, Davor Lazić, ne pojavljuje se tako često u medijima, iako za to ima dobrog razloga jer je vrsni pjevač koji veoma dobro izgleda. Njegovi saradnici i prijatelji tvrde da je jako zanimljiv, opušten, voli da se šali mada ga takvog nismo mogli videti u rijalitiju.

Kako je sam svojevremeno rekao, nije htio da se eksponira pretjerano među ljudima koje je smatrao nižerazrednim. Šta je pod tim mislio, samo on zna.

No, Davor je izgleda odlučio da izađe iz samozatajnosti te je svoje fanove počastio vrelim, golišavim sličicama.

Podsjećanja radi, po ulasku u rijaliti, o Laziću su mediji pisali kako svoje tijelo itekako dobro unovčava udovoljavajući bogatim damama, te da ima nadimak Mister Swet ali, Davor to nije nikada demantovao niti potvrdio.

Srbijanski mediji su se raspisali kako Lazić planira ulazak u Elitu pa su možda baš ovo pripreme pred ulazak.

Nastavi čitati

Poznati

Novinar zbunio Priju: ŠTA BI BILA DA NE PJEVA?

Published

on

Pjevačica Aleksandra Prijović oduševljava Zagrepčane, na svakom koncertu malo se isplače pa se neki pitaju da li je to njen reklamni trik.

Na konferenciji za medije, kojoj su prisustvovali mediji iz regiona, jedan novinar iz Hrvatske postavio je Aleksandri pitanje čime bi se bavila da nije pjevačica, aludirajući na to da nije završila ni srednju školu.

„Staviću te u jednu hipotetičku situaciju. Više puta si potvrdila da si fantastična pjevačica, potvrde se samo nižu, a mene zanima da nisi pjevačica, kako bi zarađivala za hljeb? Kako bi preživljavala? Koji bi bio tvoj drugi plan? – pitao je novinar.

„Ja sam vrlo snalažljiva, da se ne bavim ovim poslom, sigurno bih našla nešto. Ali ovo je oduvijek bio moj poziv, ja sam znala da ću biti pjevačica, za mene ništa drugo nije postojalo. Mada mene dosta stvari zanima, tako da, sigurno bih se snašla – odgovorila mu je Prijovićeva.

Prošli put si mi rekla da voliš da čistiš po kući, eto, možda čistačica? – dodao je novinar iz Hrvatske, na šta je Aleksandra sa ponosom odgovorila.

„Volim. Što da ne? Čovjek se snalazi kako zna i umije – rekla je kroz osmjeh Aleksandra i oduševila sve. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending