Pratite nas

Poznati

Bizarne ljubavnike upoređuju sa vampirima: MEGAN FOX PIJE KRV SVOG MOMKA

Published

on

 Megan Fox i njen zaručnik reper Machine Gun Kelly piju krv jedno drugome, a nedavno je glumica otkrila kako izgleda njihov ritual

Glumica Megan Fox je nedavno izjavila da ona i njen zaručnik Machine Gun Kelly konzumiraju krv jedno drugom u ritualne svrhe. Ova izjava šokirala je mnoge, a glumicu su prozvali sotonisticom i vampiricom.

 “Samo nekoliko kapi”

Veliki broj njenih fanova ostali su razočarani transformacijom kroz koju prolazi poznata ljepotica nakon što je započela vezu sa Kellyjem, a sada je objasnila o čemu se zapravo radi i kako izgleda ovo ritualno ispijanje krvi.

  • Pretpostavljam da nas ljudi zamišljaju s čašama krvi, poput glumaca u Igri prijestolja kada pijemo krv jedno drugom-, rekla je Megan za Glamour UK, dodajući:
  • Radi se o samo nekoliko kapi. Ali da, povremeno konzumiramo krv jedno drugome, ali samo u ritualne svrhe.

Početkom godine slavna glumica na Instagramu je otkrila da su se ona i njen zaručnik popili krv kako bi obilježili zaruke. Megan je rekla kako želi biti oprezna tokom rituala, dok je MGK općenito nepromišljeniji.

  • Prolili smo nekoliko kapi krvi i popili je- , rekla je i dodala: On je mnogo nasumičniji, užurbaniji i kaotičniji, stvarno je spreman razrezati prst razbijenim staklom i reći: “Uzmi mi dušu”.

Voli tarot i astrologiju

Na pitanje je li Kelly posjekao prst, Megan je objasnila da se to nije dogodilo te objasnila praksu koju primjenjuju.

  • Čitam tarot karte i bavim se astrologijom, radim sve te metafizičke prakse i meditacije. I radim rituale za vrijeme mladog i punog mjeseca. I tako, kada to radim, koristimo to s razlogom”, rekla je Megan Fox, koja često ponašanjem sa svojim zaručnikom šokira javnost.

Machine Gun Kelly ponosno nosi bocu krvi svoje zaručnice oko vrata, baš kao što su to nekada činili bivši par Angelina Jolie i Billy Bob Thornton.

Podsjetimo, Megan Fox, koja s bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom ima troje djece, prvi je put ove godine u objavi zaruka spomenula konzumaciju krvi. (Najportal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending