Pratite nas

Info

Bizarnostima na „Pinku“ nikad kraja: JANJUŠA IZVODE DA MU SAOPĆE TRAGIČNU VIJEST O SMRTI BRATA, A EKIPA U STUDIJU APLAUDIRA (Video)

Published

on

Učesniku “Elite“ koju emituje „Pink“ Marku Janjuševiću Janjušu saopštena je tragična vijest o smrti njegovog mlađeg brata Mihaila. Produkcija je prikazala snimak u kojem je poslala obezbjeđenje da ga izvedu sa imanja u Šimanovcima.

Nakon što je izašao, voditeljka u studiju je rekla: „Janjuša su upravo izveli, produkcija će mu saopštiti ovu tužnu vijest“, a onda je uslijedio gromoglasan aplauz publike u studiju.

Bizarna scena izgleda nadrealno.

Na ekranu iza voditeljke vidi se učesnik rijalitija koji će upravo saznati vijest o tragčno preminulom članu porodice, a voditeljka bez trunke emocije potom najavljuje svoje nove goste zu studiju, dok publika sa lijeve i desne strane glasno aplaudira..

Ranije se pisalo o tome da dvojica braće nisu u „najboljim odnosima“, a nakon vijesti o smrti Mihaila, Janjuševa supruga je došla po njega u rijaliti i izvela ga napolje, kako pišu mediji. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending