Pratite nas

Kućni ljubimci

Bojana Brkovića posjetila neobična “kva, kva družina”: KAKO JE KAD TI U STAN DOGEGA PATKA SA DEVET PAČIĆA (VIDEO)

Published

on

Uistinu neobična, ali preslatka slika koju ćete vidjeti na dva videa. Scene su nastale jutros u jenoj novosadskoj ulici, a odigravale su se na petom spratu, kasnije na obalama Dunava.
Brajan Brković, glavni junak ove priče, naučio je da ga jutrom bude komšijska galama ili zvuk bušilice. Nikako pačije kva, kva, kva….

“Doživio sam buđenje kakvo nikada nisam ni sanjao. Umjesto bušilice ovaj put me je probudila grupa neočekivanih gostiju.. Po mojoj sobi šetala je patka sa devet pačiča.

Nemam predstavu kako se ovo dogodilo, da li preko terase ili kako već ali mi je ekskurzija pačića prošla kroz stan i poželjela dobro jutro i sretan današnji dan”, napisao je on na svom Facebook profilu. BOjan Brković, rodom iz Podgorice, a nastanjen u Novom Sadu.

Pomalo komično, ali pažljivo Bojan je nekako patku i njene mlade izveo na balkon, tamo ih smjestio u kartonsku kutiju, a onda ih odnio u Dunav. Opisao je šta se sve dešavalo:

“Poslije jednočasovnog vijanja, pošto je u jednom trenutku patka odletjela na ulicu, pa smo zaustavljali saobraćaj, i zahvaljujući mom drugu Srđanu Đuriću koji je odigrao glavnu ulogu u hvatanju, one su opet zajedno na slobodi”.

Pretpostavlja se da je patka mlade izlegla na krovu zgrade, te da ih je odozgo spustila na Bojanov balkon, a odatle su kroz porodično ušetali u njegovu spavaću sobu. (Naj portal)

http://

 

http://

Nastavi čitati

Kućni ljubimci

Zabrinuti psi, nakon što im je vlasnik zaronio: KO ĆETE ČUVATI, AKO NEĆEMO MI!

Published

on

Jedan vlasnik je sa svoja dva psa otišao na jezero kako bi se okupao, a tamo je iznad vode ugledao uže koje je iskoristio za svoj skok.Nakon što je dohvatio uže, nekoliko sekundi se njihao u zraku, a onda je uže ispustio uz ruku i skočio u jezero.

S obzirom da je nakratko zaronio ispod površine, njegovi psi su ga izgubili iz vida te su počeli paničariti. Misleći da mu je život ugrožen, odmah su potrčali za njim s namjerom da ga izvuku na sigurno i spase.

Divan prizor raznježio je brojne komentatore na objavljeni video:

“Ovo je dokaz da je pas zaista čovjekov najbolji prijatelj”, “Svi psi idu u raj, a evo i zašto”, “Nemoj im to više nikada učiniti”, “Vidi se da su zaštitnički nastrojeni i da te vole”, nizali su se brojni  komentari. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Ljubomora: NE KAŽE SE BEZ RAZLOGA “LJUBOMORAN KAO PAS”

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending