Pratite nas

Vidoviti ljudi

Britankino “treće oko” ne vidi ništa lijepo: VIRUS ĆE PONOVO DIVLJATI EVROPOM

Published

on

Predvidjela je cunami na Tajlandu, nestanak aviona u Maleziji, rat u Siriji, masovni priliv izbjeglica u Evropu, dolazak Borisa Džonsona, Emanuela Makrona i Donalda Trampa na vlast, svu djecu princa Vilijama i Kejt Midlton i naposljetku – epidemiju koronavirusa.

Britanka Roksen Furnival sada ima novu poruku za sve, a tiče se narednog perioda.

“Nažalost, ne vidim kraj ovoj epidemiji u 2021. godini. Štaviše, vidim probleme u 2022. i 2023. godini. Vakcina će pomoći ljudima, ali oni koji je nisu primili – njih čeka jako težak period. Koronavirus će ponovo divljati Evropom krajem ove godine, preciznije u novembru i decembru. Nemojte unaprijed na zimu da rezervišete smjejštaje po hotelima svijeta za 2022. godinu.

Zapravo, ne vidim ništa dobro i stabilno za ljeto 2022. i 2023. godine. Tek od 2024. moje karte pokazuju period harmonije u svijetu. Do tada će ljudi, koliko vidim, primati često vakcine protiv ove pošasti – kaže Roksen koja više od 20 godina gleda u karte i za sada gotovo nepogriješivo daje svoja predviđanja, prenosi Wales online.

Roksen je još 2018. godine upozorila Britance na “virus koji dolazi” upozoravajući ih da za 2020. zaborave na ljetovanja, piše “Objektiv“.

“Vidjela sam puno patnje, bola, suza. Znala sam da će doći neki virus, ali ni ja nisam očekivala da će biti ovako opasno i ozbiljno kada je sve počelo sa COVID-19. Vidim trajno skidanje maski tek u 2024. godini – kaže ona.

Roksen je još u januaru mjesecu naglasila i da će princ Hari učiniti nešto što će uzdrmati britansku krunu i podići užasno mnogo prašine u zemlji, ali nije mogla da precizira o čemu se radi. Na kraju se ispostavilo da je to bio sada već čuveni intervju Harija i Megan Markl sa Oprom Vinfri.

“Biće tu još trvenja i nekoliko neprijatnosti sa obje strane kada je riječ o kruni i Bakingemskoj palati. Vidim još jedno dijete u kući Vilijama i Kejt, a vidim i da će Boris Džonson biti još dugo premijer. Vidim povratak Donalda Trampa u javnost u SAD, ali ne i njegovo kandidovanje za predsjednika u 2024. godini. Što se Evrope tiče, u narednih godinu dana biće puno poplava i dva razorna zemljotresa na području Italije i Grčke – rekla je Roksen Furnival. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

“Putnik kroz vrijeme” najavljuje: NA ZEMLJI ĆE SE SVE PROMIJENITI OD 7. OKTOBRA 2021. GODINE!

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending