Pratite nas

Vidoviti ljudi

Britankino “treće oko” ne vidi ništa lijepo: VIRUS ĆE PONOVO DIVLJATI EVROPOM

Published

on

Predvidjela je cunami na Tajlandu, nestanak aviona u Maleziji, rat u Siriji, masovni priliv izbjeglica u Evropu, dolazak Borisa Džonsona, Emanuela Makrona i Donalda Trampa na vlast, svu djecu princa Vilijama i Kejt Midlton i naposljetku – epidemiju koronavirusa.

Britanka Roksen Furnival sada ima novu poruku za sve, a tiče se narednog perioda.

“Nažalost, ne vidim kraj ovoj epidemiji u 2021. godini. Štaviše, vidim probleme u 2022. i 2023. godini. Vakcina će pomoći ljudima, ali oni koji je nisu primili – njih čeka jako težak period. Koronavirus će ponovo divljati Evropom krajem ove godine, preciznije u novembru i decembru. Nemojte unaprijed na zimu da rezervišete smjejštaje po hotelima svijeta za 2022. godinu.

Zapravo, ne vidim ništa dobro i stabilno za ljeto 2022. i 2023. godine. Tek od 2024. moje karte pokazuju period harmonije u svijetu. Do tada će ljudi, koliko vidim, primati često vakcine protiv ove pošasti – kaže Roksen koja više od 20 godina gleda u karte i za sada gotovo nepogriješivo daje svoja predviđanja, prenosi Wales online.

Roksen je još 2018. godine upozorila Britance na “virus koji dolazi” upozoravajući ih da za 2020. zaborave na ljetovanja, piše “Objektiv“.

“Vidjela sam puno patnje, bola, suza. Znala sam da će doći neki virus, ali ni ja nisam očekivala da će biti ovako opasno i ozbiljno kada je sve počelo sa COVID-19. Vidim trajno skidanje maski tek u 2024. godini – kaže ona.

Roksen je još u januaru mjesecu naglasila i da će princ Hari učiniti nešto što će uzdrmati britansku krunu i podići užasno mnogo prašine u zemlji, ali nije mogla da precizira o čemu se radi. Na kraju se ispostavilo da je to bio sada već čuveni intervju Harija i Megan Markl sa Oprom Vinfri.

“Biće tu još trvenja i nekoliko neprijatnosti sa obje strane kada je riječ o kruni i Bakingemskoj palati. Vidim još jedno dijete u kući Vilijama i Kejt, a vidim i da će Boris Džonson biti još dugo premijer. Vidim povratak Donalda Trampa u javnost u SAD, ali ne i njegovo kandidovanje za predsjednika u 2024. godini. Što se Evrope tiče, u narednih godinu dana biće puno poplava i dva razorna zemljotresa na području Italije i Grčke – rekla je Roksen Furnival. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

“Putnik kroz vrijeme” najavljuje: NA ZEMLJI ĆE SE SVE PROMIJENITI OD 7. OKTOBRA 2021. GODINE!

Vidoviti ljudi

Sejfudina L. je iz pakla spasio Vidoviti Ado: TE VEČERI, KADA JE UPAO U “VJEŠTIČIJE KOLO”, I NAŠ PAS JE POBJEGAO U ŠUMU

Published

on

Prava drama odvijala se prije nekoliko mjeseci u porodici zeničkih pastira Sejudina i Hajurina L. Njihova životna drama podsjeća na najstrašnije horor filmove
Kao u najstrašnijim filmovima zenički pastiri Sefudin i Sead L. preživjeli su i predeverali pravu dramu, koja je na kraju uspješno završena nakon tretmana kod dobojskog iscjelitelja Vidovitog Ade.

Oni imaju oko 300 ovaca. U potrazi za ispašom svake godine odlaze u Posavinu. Smjestili su se u mjestu Orbanica, gdje imaju svoju kolibicu. Uz njih je uvijek bio i tornjak Garo.

Kiša je tih dana padala bez prestanka. Oni su ranije krenuli na spavanje. Ali, negdje oko ponoći, Sejfudin je skočio iz kreveta, počeo mahati rukama i ponavljati:

“Bježi od mene, bježi nakazo…!

Jedva ga je smirio brat. Razbudio ga, donio mu čašu vode, čak se i šalio na njegov račun – kao kakvu je to vješticu sanjao.

“Danas se smijemo na račun toga. Međutim istina je, kada je Sejfudin histerično vriskao i galamio, naš pas Garo je počeo lajati i pobjegao je u šumu. Vratio se pred zoru – priča Sejfudinov brat Hajrudin.

Te večeri se u kolibici odvijala prava drama. Sejfudin je postao razdražljiv, tresao se, vikao, pljuvao po zidu, gađao čas u prozor, čas u vrata…. U jednom trenutku je krenuo za sjekiru da udari rođenog brata.

Na kraju su, uz pomoć mještana iz okolnih kuća, Sejfudina svezanog odveli do Doma zdravlja u Orašje, odakle je upućen na Neuropsihijtraiju u UKC Tuzla. Kako se ni tamo nije smirivao, premještan je u bolnicu za nervne bolesnike u Kreki.

“Petnaestak dana brat je ležao nepomičan, ukočenog pogleda kao da je bio u nekom polusnu. Kada bi prestali djelovati lijekovi za spavanje, počinjali su napadi i pozivi u pomoć. Stalno je govorio da ga napada nekakva ružna žena u bijelom – priča Hajrudin L.,koji će na nagovor svoje supruge zatražiti pomoć Vidovitog Ade.

Kontaktirali su ga telefonski. Ado im nije kazao ni malo lijepe vijesti.

“Vaš brat je naletio na “vještičije kolo”, a jedna vještica se za njega “zalijepila” – objašnjavao je Vidoviti Ado, te započeo tretmane duhovnog iscjeljivanja. U početku je “Kur+anskim” molitvama pokušavao koliko toliko smiriti Sjefurina, a pripremio je hamajliju i učenu vodu, koju su mu brat i snaha odnijeli u bolnicu.

“Iste večeri Sejfudin je, na iznenađenje liječnika, djelovao smirenije, utonuo je u duboki san, a ujutru je tražio da jede. Odbijao je propisanu terapiju. U početku nisu obraćali pažnju na hamajliju, hodžine zapise i moju priču. Nisu željeli da ga otpuste iz bolnice. Uradili su to tek treći dan nakon našeg insistiranja – kaže Hajrudin.

Nakon toga su se ponovo uputili kod Vidovitog Ade na završni tretman čišćenja posljedica Sejfurinovog nagaza. Kažu, bilo je to jako bolan tretman, ali uspješan.

“Naš pas Garo koji je bio jako vezamn za Sejfudina sve je bježao od njega. Tek kada smo se vratili od Vidovitog Ade skočio mu je u zagljaj, počeo ga ljubiti kao nekada. I po tome sam znao da se moj brat oslobopdio zla – kazuje Hajrudin.

“Naš narod ne zna da pas znatno prije osjeti nečiste sile. I koliko god to bilo čudno ili smiješno, reakcija njihovog psa je bila prirodna I kad je pobjkegao od njih, i kada je prigrlio ponovo Sejfudina – objanio nam je Vidoviti Ado.

Vidovitog Adu prozvali su kraljem vidovnjaka i iscjelitelja. Bavi se istjerivanjem džina, odnosno zlih duhova iz ljudi, a uz pomoć otvaranja zvijezde gleda čovjekovu prošlost, sadašnjost, budućnost. Kontakt telefon/viber je: 00387/ 61 486 402. (Naj portal/MARKETING)

Vidovitog Adu prozvali su kraljem vidovnjaka i iscjelitelja. Bavi se istjerivanjem džina, odnosno zlih duhova iz ljudi, a uz pomoć otvaranja zvijezde gleda čovjekovu prošlost, sadašnjost, budućnost. Kontakt telefon/viber je: 00387/ 61 486 402. (Naj portal/MARKETING)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending