Pratite nas

Kućni ljubimci

Čim ušla u klimaks: MUŽA OTJERALA U DRUGU SOBU, A SPAVA SA “ČIVAVOM”, JER ON NE HRČE

Published

on

Šeron Kuk (51) iz Velike Britanije uradila je krajnje neobičnu stvar. Ona je “izbacila“ iz kreveta svog muža da bi napravila mjesta za svog psa. Za 32 godine braka, Dejvid (56) je doživeo to da je primoran da spava u drugom krevetu a sve to zbog jednog malog psa čivave.

Šeron je priznala da je muža istjerala iz kreveta da joj on više ne treba. Samo je nervira njegovo hrkanje i p*dež.

Jedno vrijeme spavali su sve troje u krevetu, ali je Šeron počelo nervirati što je njen muž želio da svakodnevno mijenja posteljinu, jer nije želio da je dijeli čivavom.

Tili se se uvlačila između nas i Dejvidu je to dosadilo. Uvijek je bio protiv toga da pas spava u krevetu.

“Tili je ranije spavala sa našim sinovima, ali kada su oni odrasli i odselili se, došla je u naš krevet – rekla je Šeron.

Tili je sretan pas s obzirom da joj Šeron kupuje dizajniranu odjeću za pse. Koliko je voli svjedoči i činjenica da je prvo njoj poslužila božićnu večeru, pa je tek onda postavila sto za svog muža i njeno četvoro djece. (Naj portal)

Kućni ljubimci

Pogledajte gdje je odlučila da malo otkunja: OVA MACA MNOGO VOLI PARE!

Published

on

Svi znamo da su mace prave male mudrice, ali svejedno nas skoro svakodnevno oduševe nekim genijalnim rješenjem.

Ova scena se ne viđa svakoga dana, a nasmijala je korisnike društvenih mreža. Oduševila je I prolaznike, koji su bili krenuli da podiognu novac iz bankomata. Niko nije želio da je pomjeri. Svima bi izmamila osmjeh, neko bi joj potepao ili je pomazio, ali nije želio da je pomjeri za “mjesta za odmor”

Definitivno, vrijeme provedeno s mačkama nije nikada izgubljeno vrijeme. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending