Pratite nas

Vidoviti ljudi

Čudotvorac iz Prijepolja: MUHIDIN JE STRAH I TREPET ZA MAGIJU I DŽINE, A SPASILAC MNOGIH NESRETNH LJUBAVI

Published

on

Za duhovnog iscjeljitelja Muhidina Tahirovića kažu da je poseban čovjek u Prijepolju. Živi svoj život u duhu islamske vjere. Za neke je osobenjak, a za mnoge vrijedni i odani Božiji rob.

Muhidin ima poseban Božiji dar da „vidi“ u čovjeku ono što rijeko ko drugi može vidjeti, ali da i uz pomoć Kur'anskih molitvi pomogne nesretnima, onima koje je, kako on to slikovito kaže, šejtan (đavo) uzeo pod svoje, pa im ne da mira u kući, na poslu, braku, krevetu, na ulici

Za Muhidina kažu da su njegova predviđanja i analize filigranski precizna. Vele, da čim vidi ili čuje čovjeka, odmah mu kaže šta mu fali. Ima on i jednu posebnu tehniku, pomoću koje nepogrješivo pogađa sudbinsku, poslovnu, moralnu ili ljubavnu „dijagnozu, a onda dijeli savjete ili „propisuje“ duhovnu terapiju.

Kada dođete kod njega ili razgovarate sa njim kao da ste došli kod psihologa. Oslobodi vas straha, da vam neku nadu. Mnoge već otpisane ljude je podigao na noge.

Da je poseban čovjek, znali su to odmah nakon njegovog rođenja, i te tajne znaju samo njegovi najbliži. I danas se pripričava zgoda babice koja mu je vezala pupak i obavila prvo kupanje. Pobjegla je i kazala njegovoj majci „da je rodila čudno dijete“.

Svoje „natprirodne moći“ Muhidin je otkrio i iskazivao svojim najbližim ili osobama koje su mu „pale za oko“ na ulici, pijaci, u autobusu. Doduše, u početku je to radio stidljivo i samo za prijatelje u okruženju i familiji, a onda se u cjelosti posvetio ovoj, kako kaže, humanoj iscjeliteljskoj misiji.
„Nikada se za ovo što jesam danas i čime se bavim nisam pripremao. Sve je došlo spontano, Božijom voljom“ – kaže Muhidin.

Zdravlje, emocije, brak, djeca i posao najčešće su teme koje zanimaju ljude. Takve, ali i mnogo teže probleme Muhidin rješava pomoću molitvi. Prije toga posebnim metodama provjeri da li kod njegovog pacijenta ima sihira, ograme, kletve magije…

„Kod mene nema proricanja sudbine, karti, kristalne kugle, kafe, graha… Jedino Božija volja i snaga! Snaga Kur'anske molitve je najjači lijek na zemaljskoj kugli. Nema džina, šejtana ili vraga koji neće biti uništen. Nema magije, ni sihira ili prokletstva koja neće nestati l kazuje ovaj u cjelosti predat duhovnoj medicini prijepoljski iscjelitelj.

U radu sa klijentima traži saradnju. Za njega vrijeme, novac i prostor ne postoje. Najvažnije je pomoći nesretnom čovjeku, pokrenuti naopako okrenuto kolo života. Nikada ne govori o broju i dužini tretmana. Sve je to u ovisnosti od onoga šta osoba ima na sebi, a može se liječiti samo Kur'anskim molitvama.

Muhidin vjeruje da je naša sudbina ili barem neki važan događaj u našem životu duboko ispisan u trenutku u kojem smo došli na ovaj svijet. Mi smo ispisali knjigu svog života prije negoli smo se rodili. A to što život nije uvijek lagan, što je satkan od lijepih i ružnih trenutaka, nije razlog da odustanemo od sebe i od svog puta.

„Vjera u Boga je najbolja zaštita od svih nesreća. Tek kada svi na ovom svijetu pružimo ruke jedni drugima, a ljubav zavlada našim srcima, nestati će zlo, a samim tim i sihir ili crna magija – poručuje Muhidin.

Vrata njegovog doma i srca, ali i video veze, otvoreni su za sve nesretnike ovog svijeta. Najviše radi sa teškim psihičkim, depresivnim i traumatičnim osobama, pomaže kod nagaza, strahova, sihira, nesretni ljubavi… Ne određuje unaprijed koliko traje tretman, uvijek se nastoji prilagoditi osobi i njenim tegobama.

„Tretmani duhovnog isjeljivanja znaju biti iscrpljujući i po mene, tim prije ako se radi o sihiru ili nekom psihičkom stanju. Put ka ozdravljenju je dosta dug i zahtijeva dosta energije. Svojim pacijentima nikada ne kažem cijelu istinu, objasnim im samo ono što je potrebno i što vodi prema iscjeljenju.

Sve što radi s ljudima, Muhidin u vjeri nalazi oslonac. Kaže da vjera ne poznaje nacionalne razlike, a da Kur'anko iscjeljivanje izlazi iz Zemaljskih okvira i prelazi u „život iznad“ gdje je energetsko djelovanje nematerijalnog, kanalizirano iz samog izvora, gdje se nalaze meleci i sveci.

Teško je riječima opisati Božije planove i njegov rad, ali je jedno sigurno da vjersko iscjeljivanje Božanskom energijom ne poznaje nacionalne razlike i pripadnosti. On upozorava da sihiru ili crnoj magiji su podložni svi nevjernici mnogo lakše od vjernika.

Kontakt telefoni Muhidina su: 00381 /61 194 61 19 ili 00381 69 56510 64.

Ima još jedna zanimljivost vezana za Muhidina, a tiče se njegovih sposobnosti oko otkrivanja voda. Veoma je uspješan i cijenjen radiestezista. Njegov visak je nepogrješviv, ali o tome u jednom drugom članku o čudotvorcu iz Prijepolja, 50-godišnjem Muhidinu Tahiroviću, kojeg život nije mazio, dovodio ga je u razna iskušenja, ali je on uz Božiju pomoć uvijek izlazio kao pobjednik.

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending