Pratite nas

Vidoviti ljudi

Čuveni bugarski vidovnjak objavio predviđanja za 2023: PUTIN ODLAZI, ALI HLADNI RAT OSTAJE

Published

on

Ova predviđanja je za FrogNevs izneo vidoviti Božidar Karađov, rođen 1982. godine u Varni. Otac je troje djece. Ima dva viša obrazovanja. On je jedini Bugarin uvršten u elitnu rang listu najpoznatijih proroka svijeta.

On uvijek zna rezultate izbora. On je prvi vidio strašnu vatru u vozu na pruzi Sofija-Kardam. Početkom 2015. godine, u jednom televizijskom intervjuu, jedini je tačno predvidio tragediju pada aviona iznad francuskih Alpa i mnogih drugih. itd.

Da li čovječanstvu prijete novi talasi epidemija i bolesti koje do sada nismo poznavali?

“Ne postoji opasnost od epidemijskih bolesti koje prijete svijetu u narednih sedam godina. Korona virus neće nestati, samo će se pretvoriti u običan grip”.

Dokle će ići razvoj vještačke inteligencije?

“Stvoriće se dvije vrste lijekova koji će liječiti rak i to će se desiti zahvaljujući razvoju tehnologije u medicini. Oni će liječiti rijetke autoimune bolesti koje će dovesti do raka. Sa druge strane ovog pitanja tehnološkog razvoja, nećemo imati leteće automobile. Što se tiče robota i vještačke inteligencije, tu smo dostigli vrhunac, a slijedeća faza je razvoj vještačke inteligencije. Govorimo o takvom nivou vještačke inteligencije da može sama da donosi odluke. Do sredine slijedeće godine takav prototip će nam biti predstavljen”.

Neće li čovječanstvo na neki način biti ugroženo ovom visoko razvijenom veštačkom inteligencijom?

““Da, biće prijetnja, ali neće ubiti čovječanstvo”!

Hoće li biti ključnih otkrića za čovječanstvo u istraživanju svemira?

“U roku od tri godine ljudska noga će kročiti na Mjesec. Takođe ćemo dobiti informacije o vanzemaljskom obliku života. Izvan našeg univerzuma, postoji mnogo, mnogo drugih univerzuma u kojima postoje oblici vanzemaljske civilizacije koji su daleko superiorniji od nas”.

Šta će biti sa ratom u Ukrajini? Hoće li dugo očekivani mir doći ovako?

“Ove godine rat se završava, ali hladni rat ostaje, trajaće još najmanje dvije godine. Krim će ostati ruski region, odrediće se određeni region u kome će se odvijati vojne operacije, ali za ljude, generalno govoreći, biće mir. Putinov režim odlazi na neočekivan način, u Rusiji će biti mnogo nereda i građanske neposlušnosti. Hladni rat, sa svim njegovim ekonomskim posljedicama, trajaće oko tri godine, a najveći gubitnik svega ovoga je Evropa. Najprofitabilnije će biti SAD i Kina”. (Naj portal)

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending