Pratite nas

Parapsihologija

DA BISTE PRIVUKLI SREĆU I BLAGOSTANJE: Gdje postaviti novogodišnju jelku u kući?

Published

on

Kada se približava praznična sezona, jedna od omiljenih aktivnosti za mnoge je kićenje jelke. Ovo je posebno omiljeno među mališanima, ali postavljanje prazničnih dekoracija može imati i dublje značenje.

Prema Feng Šui pravilima, postavljanjem dekoracija sa određenom namerom, poput kićenja jelke, možemo unijeti radost u prostor i promijeniti energetsku vibraciju unutar doma.

Yin & yang energija tokom praznične sezone

U prazničnoj sezoni, yin & yang energija je na najvišem nivou, te je važno iskoristiti je na pravi način kako bismo privukli sreću, zdravlje i uspjeh. Feng Šui pravila mogu nam pomoći da uskladimo energiju u prostoru i donesemo pozitivne promjene u naš život.

Ulazna vrata kao simbol novih mogućnosti

Prema Feng Šui pravilima, ulazna vrata predstavljaju mjesto novih mogućnosti, dotok zdrave energije, novca i prosperiteta. Dekorisanje ulaznih vrata može biti važan korak u privlačenju pozitivne energije u dom. Prelijepo dekorisana ulazna vrata mogu simbolično poželjeti dobrodošlicu svemu novom u nadolazećoj godini, te je važno posvetiti pažnju ovom dijelu doma.

Kako okititi jelku?
Dekorisanje jelke je jedan od najljepših običaja tokom praznične sezone. Međutim, osim standardne dekoracije, postoji jedan poseban način da jelka postane još značajnija – svaki ukućanin može da doprinese dekoraciji jelke na način koji simbolizuje njegovu ličnu želju. To može biti ukras koji predstavlja želju ili jednostavno papirić sa ispisanim željama koji se okači na jelku. Na taj način, jelka postaje simbol zajedništva i ostvarenja snova svakog člana porodice.

Koja je savršena pozicija za jelku u domu?

Kada je riječ o postavljanju jelke u domu, po feng šuiju je preporučljivo smestiti jelku u područje koje je u skladu sa drvenim elementom ili koje ima korist od njegove energije. Ovo može biti istočni dio doma, jer je istok u vezi sa zdravljem i porodičnim odnosima, što može doprinijeti ostvarenju želja svih ukućana. (Naj portal)

Parapsihologija

OTAC PREDRAG: Pokazaće Vam put božji i pružiti ruku spasa od Boga Oca datu!

Published

on

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalno i sastavni je dio života. U tim momentima važno je ispravno postupiti. Ali, ako ne ide kako sve treba u ljubavi, poslu, porodici, zdravlju…. postoje ljudi koji će toplom riječju, blagošću svojom, molitvama, ritualima, amajlijama… pomoći u trenucima kada nevolje krenu i kada mrak i beznađe počnu napadai naše živote.

Prije svih, to je otac Predrag, dobro znano i cijenjeno ima u svijetu duhovnog iscjeljenja. On će otvoriti Vaše srce i dušu i olakšati je pred Bogom i Božjom milošću. Moćnim molitvama i pomoću znamenja manastira i prirode zaštitnih zaštitiće Vas i Vaše najdraže od svih zala.

Poznat po svojoj moći od malena Otac Predrag je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, duže od jedne decenije bori se protiv crne magije vođen Božijim darom. Zato, ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom,na pravom ste mjestu.

Uz pomoć Oca Predraga riješite svoje ljubavne probleme trajno.

Provedite vaš život sa puno ljubavi, napretka i harmonije.

Spaja ponovo razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi PONIŠTAVA LJUBAVNU MAGIJU KOJA VAM JE NAPRAVLJENA. Vratiće Vam staru ljubav Otkriva prevare i nevjerstva

On pomaže direktno ili preko fotografije. Može skinuti prokletstvo staro i do 100 godina. Zaštitnik je mnogih firmi, biznismeni ne počinju nikakav posao bez da se konsultuju sa Predragom. Otac Predrag radost, mir, sreću i blagostanje pruža već pri prvom kontaktu s njim, mnogi tvrde da je iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Kontakt telefon viber Wacap
00 381 61 11 645 79

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending