Pratite nas

Info

Da je mogao u zgradu bi ušao s ovom zvjerkom: U BOSNI SVAKA FUKARA, ČIM NABAVI MERDŽU, GLUMI NEKU FACU

Published

on

Nije nikakva novost da je pogrešno parkiranje ili nedostatak parking prostora česta tema. Uvijek ima nezadovoljnih, kako vozača, tako i pješaka.

Ovaj snimak nastao je pred zgradom Općine Velike Kladuše. Vozač je svoga „merdžu“ s hrvatskim registarskim oznakama parkirao tačno pred laz pred općinsku zgradu. To je iritiralo mnoge Kladušćane, pa su reagovali, neko galamom, oneko psovkom.

Bilo je vidljivo kako građani moraju prolaziti uz automobil kako bi ušli ili izašli iz zgrade Općine. Njihove reakcije na društvenim mrežama nisu bile blagonaklone prema vozaču niti prema općinskim vlastima.

Komentari su izražavali nezadovoljstvo općenitim ponašanjem pojedinih osoba u javnim institucijama, kritizirajući bahatost i osjećaj nadmoćnosti koji pojedinci iskazuju putem ovakvih postupaka.

“Šta reći tako je već godinama”, “Da je mogao u zgradu bi ušao s Mercedesom”, “Neka se građani provlače, možda tako i treba”, “U Norveskoj jednoj od najbogatijih drzava Europe gradonacelnik dolazi na posao na biciklu. Ne postoje soferi, auta niti savjetnici. U Bosni svaka fukara u opstini obukla odijelo i glumi neku vaznu osobu…”, „Sigurno je neko babin, dok se ovako ponaša“ – samo su neki od komenatara građana na društvenim mrežama.

Ovakav incident izazvao je buru među građanima i potaknuo raspravu o odgovornosti i ponašanju službenika u javnim institucijama. Njihovi zahtjevi za adekvatnom reakcijom nadležnih institucija odražavaju želju za poštovanjem pravila i jednakim postupanjem prema svima, bez obzira na društveni status ili položaj. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending