Pratite nas

Vidoviti ljudi

Da li apokaliptična proročanstva postaju stvarnost: RAT IZMEĐU IZRAELA I HAMASA ZAPISAN U BIBLIJI!

Published

on

Rabin Džejson Sobel je nedavno dao intervju za “CBN Digital” u kojem je osudio zlo Hamasovog napada na Izrael. On je izrazio svoje uvjerenje da je antijevrejska mržnja duhovne prirode. Sobel je pružio uvid u istorijski kontekst sukoba između Izraela i Hamasa, istaknuo duhovne implikacije ovih događaja i ukazao na neka proročanstva iz Biblije koja, prema njegovim riječima, predviđaju ono što se trenutno dešava.

Sobel je naglasio da je rođenje Izraela čudo modernog vremena i da su neki od načina na koje je došlo do tog čuda bili protiv svih izgleda. U svakoj generaciji, kako je rekao, pojavljuju se lideri poput Hitlera ili Hamana koji žele uništiti jevrejski narod, ali Bog ih je sačuvao jer je Bog čudesa.

Rabin je takođe istakao proročanstva iz Biblije koja sugerišu na događaje koji se dešavaju danas. On je razgovarao o zabrinutosti koju je napad Hamasa izazvao među Jevrejima, podsjećajući na traume i strahove koje su prošli tokom Holokausta. Rabin je posebno istakao riječ “hamas” koja se pojavljuje u Bibliji, povezujući je sa nasiljem. Prema Sobelu, nije slučajnost da je “hamasovo” nasilje bilo prisutno u danima Nojevim, kako piše u Postanku 6:11.

Sobel je takođe rekao da se riječ “hamas” nalazi u Bibliji nekoliko puta, primijetivši da se prvi put pojavljuje u Postanku 6:11.

„Piše: “I u danima Noja Bog je vidio da je svijet pun nasilja”… Hamas, riječ za nasilje… I Bog je bio ožalošćen, i na kraju je donio potop na svijet zbog Hamasa. I sam Isus je rekao [u Mateju 24]: “Kako je bilo u dane Nojeve, tako će biti i u dane dolaska Sina Čovječijeg” – kaže rabin.

Sobel je nastavio: “Dakle, ne mislim da je slučajnost da je u danima Noja na Zemlji bilo “hamasovog” nasilja, a taj nivo Hamasa danas bukvalno demonstrira organizacija Hamas.”

Sobel je izrazio tugu zbog nevinih Palestinaca koji su uhvaćeni u ovoj užasnoj situaciji. On je pozvao ljude da se zapitaju ko je odgovoran za ovaj sukob, naglašavajući važnost dubokog razumijevanja istorijskih okolnosti. Rabin Sobel je ukazao na duhovne implikacije sukoba između Izraela i Hamasa, istakavši važnost traženja mira i razumijevanja među narodima usred ovakvih teških vremena. (Naj portal)

Vidoviti ljudi

Iza Hriste su decenije uspješnog rada: VIDI I OTKLANJA LJUBAVNE ILI POSLOVNE PROBLEME, NEMA LAŽNIH OBEĆANJA

Published

on

O Vidovitoj Hristi zna se širom Balkana i svijeta. Decenijama slovi kao jedna od najuspješnijih i najpoštenijih vidovnjakinja. Njene karte i treće oko rijetko pogriješe, a duhovni tretmani i rituali su učinkoviti, efikasni i djelotvorni za brojne nevolje, koje zadese ovozemaljskog čovjeka, a vezane su sa magijom, prokletstvom, urocima, lošom karmom…

Ono što je najvažnije Vidovita Hrista kontaktira sa klijentima putem video čata ili susretima i tretmanima „oči u oči“.

Vidovita Hrista je poznata u regionu i inostranstvu po jedinstvenim ritualima i sposobnošću da otkloni negativnu enrgiju, magiju, zaostala prokletstva. Vidi i otklanja svaki vaš problem. Rješava ljubavne probleme. Vraća voljenu osobu, mir i blagostanje u dom. Pomaže kod otklanjanja ovisnosti od poroka. Izrađuje lične i porodine amajlije za sreću i nafaku.

Najvažnije od svega je njena iskrenost. A istina je, ma kako bila bolna, najvažnija. Hrista otvoreno kaže da li vam može pomoći. Nema lažnih obećanja!

Kontakt telefon, viber ili Wacap Vidovite Hriste je: 00381 64 592 26 85

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending