Pratite nas

Info

Da li je Elvesta Mulahasanović “štelila” vakcine pred “Zetrom”: JESAM UPOSLENICA ZAVODA, ALI NI JA NI AIDA PILAV NE VAKCINIŠEMO!

Published

on

Nakon što su u javnost procurile informacije o vakcinisanju “preko veze” u sarajevskoj “Zetri” počelo se klupko odmotavari. Prvo je “otkriveno” da su preko “štele” vakcinisani Sabina i Mirsad Berberović, sestra i zet Bakira Izetbegovića.

Dan kasnije pisanje pojedinih portal je demantovano. Ispostavilo se da su Berberovići bili uredno prijavljeni, te da sup o zvabičnim spiskovima vakcinisani.
Danas (utorak, 25.maj) je objavljeno ime osobe za koju tvrde da je jedna od onih koja je dovodila svoju rodbinu na vakcinisanje, koristeći kao argument funkciju koju obavlja. Navodno, riječ je o pomoćnici za pravne poslove direktorice Zavoda za javno zdravstvo KS Elvesti Mulahasanović.

Ona je, kako se navodi, dovodila rodbinu i pozivala se na direktoricu Aidu Pilav te prijetila uposlenicama Domova zdravlja da im je bolje da vakcinišu ljude koje ona dovede. Tako je Mulahasanović dovodila brata, roditelje, tetke, rođake, nane…

Mulahasanović je ranije obavlja i dužnost predsjednice Upravnog odbora Domova zdravlja KS. Inače je kadar BOSS-a. Njen suprug Adis Mulahasanović bio je blizak kadar smijenjenog direktora Domova zdravlja Muhameda Ahmića – također kadra BOSS-a.

Tim povodom oglasila se Elvesta Mulahasanović. Ona tvrdi da ništa ne zna o vakcinisanju “preko štele”, niti medijskim objavama.

“Ja sam uposlenica Zavoda za javno zdravstvo KS, koji apsolutno nema veze sa koordinacijom i organizacijom vakcinisanja u Zetri. Mi ne učestvujemo u tome, tako da su to zaista klasične izmišljotine. Ja nisam zdravstveni radnik, nit vakcinišem “gore”, nit sam ikakvim aktom ovlaštena da radim na organizaciji i koordinaciji, tako da je to jedna izmišljotina, tvrdi Mulahasanović. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending