Pratite nas

Info

Da li je ovaj normalan: ŽELJO TONE, A LUDI PREDESJEDNIK SAMIR CERIĆ (serić) UZBUĐEN

Published

on

Dok Željo već 14 uzastopnih utakmica nije okusio slast pobjede u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, predsjednik kluba, ludi Samir Cerić sklapa sportsko tehnološka – partnerstva. Istovremeno, plate se igračima ne izmiruju mjesecima, rastu dugovi po svim osnovama, a on mrtav – hladan!

I eto dok “Plavi” rezultatski i finansijski tonu sve dublje, zahvaljujući hajvanu iz Londona, rodom iz Banja Luke, “Željo” digitalno napreduje.Navijači se od muke smiju, mater mu, familiju I sve živo i mrtvo spominju svake sekunde. Takva budaletina u “Željinih” 100 godina nije se pojavila ni u blizini Grbavice.

Cerić je sav ushićen otkrio da je Željo sklopio partnerstvo s kompanijem Homefans “kako bi fudbalskim navijačima širom svijeta dočarali draži i doživljaj derbija na Grbavici”.

“Jako sam uzbuđen što pokrećem još jedno partnerstvo za naš klub s Homefansima, a to je jedinstveni model na tržištu, gdje strastveni navijači organizuju jedinstvene sportske turneje u svojim rodnim gradovima, koje će se pokrenuti kao dio ovog partnerstva i omogućit će našim navijačima koji će neke od velikih derbija prikazati međunarodnoj publici, u početku virtualno, a nakon što se ograničenja pandemije povuku, i u stvarnom životu. Ovo će zasigurno najbolje promovisati našu strast prema fudbalu, kao i našu kulturu i gostoprimstvo milionima širom svijeta, a pojedincima i organizacijama omoguciti dodatni izvor prihoda i zaradu. Fudbal je više od sporta u BiH i u FK Željezničaru. To je način življenja i nešto što je duboko ukorijenjeno u našoj kulturi, od samog rođenja.

FK Željezničar će pružit partnerima iz Homefansaa ekskluzivni pristup svom stadionu i doživljajima na utakmicama, pogotovo velikim derbijima tipa najvećeg gradskog derbija protiv FK Sarajevo, i omogućavajući ljubiteljima fudbala dodatnu priliku da se približe klubu više nego ikada prije. Kao posljedica pandemije, Homefans pokreću seriju inovativnih doživljaja virtualnog stadiona koji navijači mogu doživjeti iz udobnosti svojih domova – Homefans LIVE. Temeljni koncept, “Iskustvo navijača od 360 stepeni” otvara velike mogućnosti međunarodne javnosti da sazna više o klubu, njegovoj historiji, tradiciji i brendu, a također i stvara opipljive veze s klubom putem prodaje artikala iz shopa”.

Kompanija Homefans nudi više od 350 doživljaja predvođenih lokalnim partnerskim invididuama i organizacijama, uključujući i partnerstva sa profesionalnim sportskim klubovima rasprostranjenim na četiri kontinenta. Njihova najnovija partnerstva uključuju jednog od najstarijih historijskih fudbalskih klubova Argentine sa sjedištem u glavnom gradu, Buenos Airesu, Argentinos Juniors, klubu u kojem je Diego Maradona započeo svoju fudbalsku karijeru, kao i PAOK FC, jednim od najuzbudljivijih klubova i brendova grčkog fudbala, koji se također smatra kao jedan od najistaknutijih fudbalskih klubova u Grčkoj – saopćeno je iz Željezničara.

Ovo partnerstvo omogućit će objema stranama da dodatno prodube svoje napore na saradnji oko virtualnih turneja, kao i jedinstvenih doživljaja iz stvarnog života. Jednako tako, cilj mu je promoviranje brenda FK Željezničar međunarodnoj publici, šireći domet bogate bh. fudbalske kulture i uživo doživljaja kako vezanih za utakmice našeg Kluba, tako i za bh. kulturu i naše gostoprimstvo – objavljeno je u zvaničnom saopćenju FK “Želježničara”.

Da li iko normalan vjeruju u ovu ublehu i Cerića i ljudi koji u njegovo ime istupaju iz Kluba? (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Šokantni podaci Poreske uprave: “PLAVI BROD” SA GRBAVICE TONE SVE DUBLJE, DUG BLIZU 4 MILIONA KM

Info

Nemile scene u Tuzli: U CENTRU GRADA NASRNUO NOŽEM NA POZNANIKA

Published

on

U centru Tuzlei odvijala se prava drama. Muškarac u srednjim godinama, nag do pasa, s nožem u ruci prijetio je drugom muškarcu da će ga ubiti.

Sve se to događalo na Trgu žrtava genocida u Srebrenici, među gomilom slučajnih prolaznika, koji su nijemo promatrali raspravu dvije suprostavljene grupe muškaraca, žena i djece.

Očito da je riječ o osobama koje se poznaju, to smo mogli čuti na mjestu događaja, ali nije poznato šta je uzrok njihove svađe i pokušaja fizičkog obračuna.

U nekoliko navrata incident je smiren, ali se kroz koji minut ponovo razbuktavao. Prepirka, prijetnja ubistvom, tučom i čime sve ne trajala je 20-ak minuta, sve do dolaska službenika policije koji su NN muškarcu naredili da im preda nož što je on i učinio, a potom je policijska patrola identificirale sve učesnike drame koja na sreću nije završila krvoprolićem u centru Tuzle. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending