Pratite nas

Parapsihologija

Da li vas partner istinski voli: DOVOLJNA SU OVA 4 DETALJA I DA RIJEŠITE NEDOUMICE

Published

on

Sumnja, nedoumice, sumiranje utisaka, mjerenje riječi, darova, djela, mogu vas dovesti do zaključka da vas muškarac ne vrednuje koliko biste željele, a da li su vaša ubeđenje istinita ili samo stvar imaginacije, može se provjeriti uz ova 4 parametra koja smo pripremili za vas.

1. U svim životnim segmentima je tu za vas
Ukoliko partner vaše probleme, obaveze, ali i porodične momente poštuje i u njima podjednako učestvuje, bez prebacivanja, nelagode i osjećaja gubljenja vremena, budite sigurne da u njegovom srcu imate posebno mjesto, a na vama je da uzvratitie istom mjerom.

2. Osluškuje vaše želje i osjećanja
Da li vam se nerijetko događa da ubrzo nakon što ste spomenule da obožavate kućne ljubimce, do vaših vrata došeta sa omiljenom životinjicom ili poslasticom za kojom žudite? Ovo su mali znaci da želi da vas usreći, a oni nisu zanemarljivi.

3. Zbog zajedničkih aktivnosti odlaže druženja sa prijateljima
Ovakvi muškarci su prava rijetkost, a ako ste naišli na njega, prava ste sretnica. To može implicirati da će biti dobar otac, posvećen porodičnim vrijednostima, a vi ćete uspjeti da imate nekoliko sati samo za sebe.

4. Prema vašim roditeljima se ophodi sa uvažavanjem
Ovakvo ponašanje je dokaz da vas smatra pravom ženom za sebe, sa kojom planira zajednicu i bračne vode. U budućnosti ćete na partnere moći da se oslonite, a porodična sreća i sloga je veoma važna. (Naj portal)

Parapsihologija

Izaberite jednu: KOJU SLIKU BISTE OKAČILI U SVOJOJ SOBI?

Published

on

Koja slika vas najviše doziva? Zastanite na trenutak i dopustite intuiciji da vas vodi. Ona koja najviše rezonira s vama otkriva što vas čeka idući mjesec.

Slika 1
Kako piše Atma.hr, sada je vrijeme za unutarašnju obnovu, vrijeme je da se sami pobrinete za sebe. Važno je pratiti svoje zdravlje, brinuti se o svom tijelu i baviti se tjelovježbom. To će vam pomoći da se lakše nosite s poteškoćama i da se brže oporavite nakon napornih dana. Skoncentrišite se na svoju budućnost. To će vam pomoći da zaboravite na tužne misli i čežnje. Slučajan susret mogao bi dovesti do ozbiljne veze u kojoj će usamljena srca pronaći sklad.

Slika 2.
Nećete imati prepreka za postizanje novih ciljeva, međutim, kako bi se događaji uspješno razvijali, samo povjerenje u svoje snage nije dovoljno. Potrebna je upornost, sposobnost prilagodbe na promjene i pridržavanje odabranog puta. Mišljenje okoline može igrati ulogu barijere, što znači da trebate poslušati svoje srce kako biste izbjegli biranje pogrešnog puta. Manipulatori ne mogu utjecati na one koji imaju dovoljno samopouzdanja i nikome ne govore o svojim planovima.

Slika 3.
Sada možete promijeniti svoj život. Znakovi sudbine reći će vam pravi smjer, a vi ih samo trebate pratiti, krenuti stazom koja vodi do novih uspjeha i visina. Naravno, potrebno je strpljenje, što znači da je potrebno pronaći u sebi snagu volje i naučiti čekati. Nemojte zanemariti intuiciju, zahvaljujući kojoj će biti moguće ukloniti nevolje i pravovremeno zaobići zamke.

Slika 4.
Otvara se put do prosperiteta i finansijskog blagostanja. Ovaj proljetni mjesec donijet će pozitivne promjene ako se ne bojite grešaka. Samo oni koji se ne bore za svoju sreću ne griješe, a čovjek može naučiti biti pametniji, hrabriji i aktivniji kroz greške. Vrijedno je provoditi nove planove i tražiti put ličnog razvoja, a ne obraćati pažnju na to što nam okolina nameće.

Sreća će se nasmiješiti onima koji se neće predati poteškoćama i koji će smoći snage u sebi da krenu unaprijed izabranim putem. Sreća je u rukama svakog od nas, što znači da trebamo djelovati, a ne čekati dok sreća pokuca na sama vrata.

Slika 5.
Proljeće je vrijeme rasta i razvoja. Sada je naglasak na ličnim talentima, sakrivenim sposobnostima i njihovom razvoju. Zahvaljujući novim vještinama, postići ćete uspjeh i na poslovnom i na ličnom planu i zato je tako važno da slušate sebe. Stjecanje relevantnih znanja pomoći će vam da pronađete upravo put koji će dovesti do sreće i blagostanja i koji će vam također donijeti i profit.

Slika 6.
Mjesec će biti pun dobrih vijesti i neočekivanih iznenađenja. Čuda čekaju na svakom koraku, a znakovi sudbine vodit će vas ravno prema sreći. Lako je vidjeti sretne znakove: dovoljno je vjerovati unutarašnjem glasu. Važno je obratiti pažnju na sitnice, koje su zapravo znakovi sudbine i koje će pomoći u dešifriranju njezinih poruka. Ne isključuje se susret s osobom s kojom ste izgubili kontakt. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending