Pratite nas

Poznati

Da nije malo pretjerala: ZORICA BRUNCLIK OFARBALA I SVOGA PSA LEONA

Published

on

Poznati

Kosu je skratila i ofarbala, liniju stesala: KOLIKO JE NOVCA NIHADI KAPETANOVIĆ DONIJELA PJESMA “E, KAD BI ME MAJKA PONOVO RODILA”?

Published

on

Otkako se pojavila u šouu „Nikad nije kasno“, pjevačica raskošnog glasa iz Kiseljaka Nihada Kapetnović postala je prepoznatljiva širom regiona, a pobjedom u takmičenju osigurala je svoje mjesto na estradi i postala jedna od najtraženijih pjevačica koje je iznedrilo popularno takmičenje.

Danas ne krije da joj je šou pjevača veterana promijenio život i povećao njen životni standard, o čemu je govorila za GrandOnline.

„Zahvalna sam šouu jer sam prvenstveno izašla iz anoniminosti, zapravo iz okvira Bosne i Hercegovine. Danas imam više posla nego ranije, mnogo više ponuda i van Bosne i samim tim je i veća zarada“, pohvalila se Nihada i dodala da je ponosna na svako svoje pojavljivanje u takmičenju.

Njeno izvođenje pjesme „Eh, kad bi me majka ponovo rodila“ iz takmičenja bilježi skoro 10 miliona pregleda na popularnoj video platformi, što ju je na neki način i iznenadilo, ali i obradovalo. I ostali njeni nastupi bilježe milionske preglede i spadaju među najgledanije iz ovog popularnog šoua.

„Pratim sve što je vezano za takmičenje, pa tako i preglede na Jutjubu. Mogu vam reći da je predivan osjećaj imati milione“, našalila se pobjednica takmičenja „Nikad nije kasno“ i otkrila da je upravo ta pjesma Zorice Brunclik „najskuplja“ na njenim svirkama prije nego što je korona virus ograničio i njoj nastupe.

„Na svakom nastupu dobro je plaćena i dešavalo mi se da tu pjesmu „Eh, kad bi me majka ponovo rodila“ otpjevam i više puta u toku večeri”, kazala je Nihada prije nekoliko mjeseci u intervjuu. (Naj portal)

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending