Pratite nas

Poznati

Dalila dobila žestoke batine u Beogradu: U TUČI SA DJEVOJKOM NA SPLAVU, ITZVUKLA JE DEBLJI KRAJ

Published

on

Dalila Dragojević dobila je batine navodno proteklog vikenda ispred jednog splava u Beogradu nakon što se sukobila sa jednom djevojkom, koja je takođe bila gošća objekta.

Incident se, prema riječima sagovornika Kurira, dogodio sat vremena iza ponoći, a pravi razlog sukoba nije poznat. Dalila je s društvom došla na splav koji inače redovno posjećuje, smjestila se u jedan separe i u početku je sve bilo redu. Nakon dva sata je izašla napolje i došlo je do sukoba s nepoznatom djevojkom, a Dragojevićeva je izvukla deblji kraj, tvrdi naš izvor s lica mjesta.

„Ja sam izašla ispred splava da telefoniram i dok sam pričala, u pozadini sam čula neku vrisku. Shvatila sam da galama dolazi s drugog dijela splava, tamo gdje je šetalište i ulaz na splav, pa sam pošla da vidim šta se dešava. Vidjela sam da jedna djevojka napada fizički drugu i udara je rukama po glavi pesnicama i nogama po tijelu, čupa za kosu i histeriše. Te druga djevojka je bila u polusavijenom položaju, sva raščupana, psovala je i galamila. Bilo je nekoliko još djevojaka i momaka koji su zapanjeno gledali taj prizor, ali niko ih nije razdvojio sve dok nije došao momak iz obezbjeđenja – priča sagovornica Kurira.

Tek kad se situacija stišala, djevojka koja je svjedočila incidentu prepoznala je da je učesnik tuče bila Dalila.

„Nisam vidjela njeno lice jer je bila savijena. Tek kad ih je taj momak razdvojio, vidjela sam da se radi o Dalili, ona je dobila batine, i to žestoke, ali zbog čega – ne znam. Kad sam se vratila na splav, ispričala sam svom društvu za incident, a oni su mi rekli da Dalilu često viđaju na tom splavu i da se ponaša nevaspitano i bahato. Jednom prilikom je došla i histerisala, lupala rukama i govorila “nisam rekla ovaj sto”! Vjerovatno je tad bio problem s rezervacijom, a ona očigledno ima status počasnog gosta na tom splavu – govori izvor i dodaje da postoji i snimak tuče.

„Dva dana nakon toga jedna moja drugarica mi je rekla da je gledala snimak na kom se vidi kako Dalila dobija batine i da je to vidjela u telefonu svog prijatelja. Ja snimak nisam vidjela, ali sam gledala tuču uživo – zaključila je ona. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending