Pratite nas

Poznati

Dečko iz publike raširio transparent i zatražio nešto od Jelene Rozge: UZEO SAM BOLOVANJE ZBOG TEBE….

Published

on

Jelena Rozga je pjevala u Papuku, a ono što je doživjela joj je izmamilo osmjeh na lice. Naine, jedan mladić iz publike je raširio transparent, a ispisana poruka do sada nije viđena na koncertima regionalnih zvijezda.

Na transparentu je bila Rozgina slika, a ono što je uz nju pisalo je sve iznenadilo. On je ovim potezom htio da ostvari kontakt s pjevačicom.

„Uzeo sam bolovanje zbog tebe. Može broj?

Rozga mu se zahvalila, a kada je saznala koliko godina ima, bila je iznenađena. Na njeno pitanje koliko ima godina, odgovorio je 19.

„A ja pivam 27 – rekla je Rozga pa se zahvalila svom fanu.
Ovaj snimak pojavio se na Tiktok nalogu Jeleninog člana benda, a svi su oduševljeni potezom mladića iz publike. (Naj portal)

@cico4music

#jelenarozga #rozga #velika #nininacarobnashhhuma #shhuma

♬ original sound – cico

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending