Pratite nas

Info

Detaljna vremenska prognoza za avgust: KADA OČEKIVATI OSVJEŽENJE I KOLIKO DUGO ĆE TRAJATI?

Published

on

Prema podacima dugoročnog prognostičkog sistema ECMWF-a (EPS), poslije veoma toplog početka mjeseca, poslije 3. avgusta će ojačati uticaj atlantika, ali on svakako neće biti preovlađujući faktor razvoja vremena u drugom, ljetnjem mjesecu ove godine, najavljuju meteorolozi.

Poslije 2. pa sve do 6. avgusta vjerovatno stiže osvježenje, posebno u zapadnim i sjevernim predjelima regiona, jer bi prodor svježijeg vazduha sa atlantika ipak bio relativno slab. Oko 8. avgusta bi ponovo moglo da osvježi, ovaj put malo jače te bi period od 8. avgusta do oko polovine mjeseca donio temperature oko prosjeka, dok bi one na zapadu i sjeveru možda povremeno bile i malo ispod prosjeka.

Drugi dio mjeseca je sinoptički jako složen, od 16. avgusta do oko 22. avgusta ponovo bi moglo da bude toplije, ali upitno je koliko bi visoko išli maksimumi, obzirom da bi se uticaj atlantika svakao zadržavao nad zapadnim i središnjim predjelima Evrope. Sam kraj mjeseca bi mogao donijeti konkretiju promjenu ali to je za sada samo u sferi spekulacije.

Početak mjeseca bi trebalo da bude i znatno suhlji od prosjeka, dok poslije 2.8. nad zapadom i sjeverom regiona može biti češćih pljuskova. Djeluje da bi istočni i jugoistočni dio regiona na neke konkretnije padavine čekao barem do oko 8. avgusta, ako ne i malo duže, dok za primorje u ovom momentu nema signala za konkretnije padavine,.

Druga polovina mjeseca bi donijela prvo padavine oko prosjeka, dok bi kasnije moglo postati i malo sušnije od prosjeka. Sumirano, pred nama je tipičan avgust, sam početak bi trebalo da bude veoma topao, poslije 3.8. bi vrućina polako popuštala, a period od 8.08. do oko 16.8. bi moglo obilježiti svježije vrijeme uz češće pljuskove, dok bi se zatim toplo vrijeme moglo vratiti, dok pred sam kraj mjeseca može uslijediti nešto jače osvkeženje. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending