Pratite nas

Kućni ljubimci

Djevojka koja svira i pjeva svom psu osvaja društvene mreže: DOUGU NAJVIŠE VOLI BALADE (VIDEO)

Published

on

Ljudi i psi ponekad razviju stvarno poseban odnos. I dok se većina sa svojim ljubimcima igra, mazi i vodi ih u šetnju, jedna djevojka je svom psu odlučila zapjevati.

Djevojka je snimila nekoliko videa u kojima sjedi na podu, svira akustičnu gitaru i pjeva. Pored nje na krevetu leži njen pas, mops Doug, koji mirno sluša, maše repom i samo ponekad zalaje, prenosi Index.hr

Čini se da su Dougu najdraže nježne balade, a najviše je “lajkova” skupila snimka na kojoj mu vlasnica pjeva pjesmu Iris, veliki hit benda Goo Goo Dolls.

“Moj pas mi je doslovce skočio u krilo i pogledao video do kraja. Jesi razmišljala o tome da snimiš album za pse?”, piše jedna od korisnica Instagrama.
“Ovaj pogled čiste ljubavi kojim te gleda je sve”, kaže naredni komentar.

“Voli kad mu pjevaš balade, pogledaj mu rep”, glasi jedan od komentara na društvenim mrežama. (Naj portal)

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending