Pratite nas

Astrologija

Dnevni horoskop za 9. februar 2024: BIK TAKTIZIRA, VAGA ZABRINUTA, STRIJELCU DVOSTRUKI DOBITAK

Published

on

Pročitajte astro prognozu za petak, deveti februar 2024. godine:

OVAN
POSAO: Nečije riječi na vas ostavljaju loš utisak, ali poslovna pravila se brzo mijenjaju i u tom smislu morate istrpjeti nečiju kritiku. Usmjerite svoju pažnju i energiju na rjesavanje nekih korisnih ciljeva.
LJUBAV: Umjesto da tražite neki vid lažne utjehe u nečijem društvu, budite dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Potrebno vam je veće emotivno razumijevanje.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

BIK
POSAO: Potrebno je da procijenite najbolji trenutak za efikasnu akciju, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Stoga, nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u stvarnosti ili da se promijene u vašu korist.
LJUBAV: Vaše emotivno zadovoljstvo zavisi od taktike koju primjenjujete prema voljenoj osobi. Različite situacije u kojima se nalazite podrazumijevaju primjenu odgovarajuće uloge.
ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.

BLIZANCI
POSAO: Neko odobrava vaše ideje, što predstavlja dovoljan povod da se angažujete na različitim stranama. Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima, postavite nove uslove koji zadovoljavaju vaša interesovanja i potrebe.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom, važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj za srećom. Sve je moguće promijeniti ili ostvariti, ako imate dovoljno stila.
ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi.

RAK
POSAO: Osoba koja ima negativan stav o vašim idejama neće promijeniti svoje mišljenje i nakon produžene rasprave. Konflikt u rješavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima, budite dovoljno oprezni i promišljeni.
LJUBAV: Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Ljubav je tajanstvena šifra, koja djeluje pozitivno na vaše raspoloženje i motivaciju kada se nalazite uz blisku osobu.
ZDRAVLJE: Odlično.

LAV
POSAO: Izbjegavajte nepotreban rizik na koji vas nagovaraju određeni saradnici. Najbolje je da prihvatite poslovne situacije ili pravila koja dobro poznajete. Ne možete da promijenite neke sadašnje uslove i okolnosti u svoju korist.
LJUBAV: Nema razloga da očekujete previše razumijevanja od osobe koja se nalazi pod drugačijim utiscima ili nekim negativnim uticajem. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

DJEVICA
POSAO: Ponekad izvjesno suočavanje sa istinom zahtijeva veliku moralnu hrabrost. Problemi koji postoje u poslovnom okruženju spadaju u lakšu kategoriju, ali saradnici kao da nemaju dovoljno volje da se suprotstave svim negativnim uticajima.
LJUBAV: Nema razloga da provjeravate voljenu osobu. Morate na bolji način razumjeti kako postoje različiti afiniteti i želje u ljubavnom odnosu.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

VAGA
POSAO: Potrebno je da racionalnije koristite svoju energiju i da prihvatite nečiji uticaj, kao dobro ili korisno rješenje. Ukoliko to pogađa vašu sujetu, dobro razmislite o različitim posljedicama koje mogu da uslijede nakon vašeg odbijanja.
LJUBAV: Djelujete previše zabrinuto pred bliskom osobom. Moguće je da svojim raspoloženjem indirektno utičete na partnerov odgovor ili reakciju, koja vam se ne dopada.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

ŠKORPIJA
POSAO: Djelujete samouvjereno u svom ubjeđenju, vjerujete da imate dobro rješenje za različite probleme koji postoje na poslovnoj sceni. Ipak, ne možete da ostvarite sve svoje zamisli bez nečije asisitencije.
LJUBAV: Iskreno izrazite svoje namjere u društvu voljene osobe. Neko dobro poznaje vaše slabosti ili mane, ne zavaravajte se da je to moguće prikriti na lak način.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

STRIJELAC
POSAO: Nečija poruka ili poslovni susret imaju pozitivan uticaj na dalji tok događaja. Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje vas dvostruki dobitak.
LJUBAV: Nemojte dozvoliti da neko sa strane previše zaokuplja partnerovu pažnju. Potrudite se da budite pozitivno nametljivi ili nezaobilazni, u onoj mjeri koliko je to poželjno u emotivnom susretu.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.

JARAC
POSAO: Ne dopada vam se nečije kritizerstvo ili dvosmislenost u poslovnim pregovorima. Neko od saradnika polako počinje da vas opterećuje svojom ulogom i ima pomalo negativan uticaj na vašu koncentraciju.
LJUBAV: Izbjegavajte osobu koja zna da djeluje depresivno na vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmjerite u pravcu nekih pozitivnih dešavanja, potrebna vam je iskrena podrška bliskih osoba.
ZDRAVLJE: Posjetite stomatologa.

VODOLIJA
POSAO: U vašem interesu je da ne pričate previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno, kao i da se ne uplićete u nečije poslovno-finansijske planove. Nemojte ocjenjivati nečije sposobnosti ili mane, svoju pažnju usmjerite na redovne obaveze.
LJUBAV: Prijaće vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret sa osobom, koja vas posebno inspiriše na pozitivno raspoloženje i emotivna maštarenja.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RIBE
POSAO: Neko pokušava da vam nametne suviše stroga pravila ponašanja, ali vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju. Upotrijebite svoju inteligenciju sa namjerom da sačuvate dobru poziciju i kvalitet.
LJUBAV: Voljena osoba djeluje vrlo inspirativno na različite načine i zna uz određene manire da zaokupi vašu pažnju. Učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine. (Naj portal)

Astrologija

Dnevni horoskop za 13. februar 2024: RAK U MONOTONIJI, ŠKORPIJA OPIJENA, RIBE U TAJNOJ VEZI

Published

on

Pročitajte astro prognozu za utorak, 13. februar 2024. godine

OVAN
Posao: Ako mislite da ste završili sve za danas, varate se, poručuje dnevni horoskop. Vaš put ka napredovanju tek počinje. Udružite se s jednim Blizancem, biće vam od koristi.
LJUBAV: Avantura sa osobom u znaku Lava ili Vage je na pomolu.
ZDRAVLJE: Provjerite vid.

BIK
POSAO: Neka posebna atmosfera unutar kolektiva, vas podstiče da radite još više. Probajte da iskoristite taj elan za postizanje zajedničkih ciljeva.
LJUBAV: Oko vas je gomila obožavatelja/obožavateljki. Ne znate za koga da se odlučite.
ZDRAVLJE: Puni ste elana.

BLIZANCI
POSAO: Ako ste uvidjeli problem koji niko nije primijetio osim vas, trebalo bi da reagujete odmah jer će vaša moć posmatranja i analize biti nagrađena.
LJUBAV: Uživate u strastvenoj noći sa partnerom.
ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
POSAO: Danas je sva kako treba. Osjećate se kako ste uspostavili harmoniju i ravnotežu kada je posao u pitanju.
LJUBAV: Monotonija vas ubija. Mogli biste da izađete kako biste upoznali nekog novog.
ZDRAVLJE: Nemarni ste prema sebi.

LAV
POSAO: Danas ste utučeni na radnom mjestu, jer niste dobili adekvatnu finansijsku podršku.
LJUBAV: Nezadovoljni ste svojim partnerskim odnosom. Imate želju da raskinete dugogodišnju vezu.
ZDRAVLJE: Upala uha.

DJEVICA
POSAO: Radite vrijedno i predano. Prihvatate sve zadatke bez pitanja.
LJUBAV: Nemate vremena za partnera od tolikih obaveza.
ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
POSAO: Postoji veliki problem u komunikaciji sa spoljašnjim saradnicima. Na vama, na vašoj diplomatiji je da izgladite nesporazum.
LJUBAV: Potrudite se da izgladite odnos sa partnerom.
ZDRAVLJE: Bolovi u krstima.

ŠKORPIJA
POSAO: Stiže adekvatna nagrada. Svoj stil rada je uvijek bio najjači adut za sve Škorpije.
LJUBAV: Još uvijek se niste osvijestili šta vam se događa. Odgovara vam da ste u stanju opijenosti.
ZDRAVLJE: Infekcija urinarnog trakta.

STRIJELAC
POSAO: Ako ste htjeli da se dokažete pred svima, danas ćete imati adekvatnu priliku za to.
LJUBAV: Strijelčevi treće dekade imaju naglašenu tenziju u partnerskim odnosima.
ZDRAVLJE: Sve je u redu.

JARAC
POSAO: U ovom trenutku, najbolje rješenje jeste da se povučete i da prepustite stvari nekom drugom.
LJUBAV: Trebalo bi da pokušate da objasnite partneru da vam je stalo do njega. On se već duže vrijeme osjeća zapostavljenim.
ZDRAVLJE: Zubi, kosti, vene su osjetljivi.

VODOLIJA
POSAO: Mislite da su saradnici skloni pretjerivanju u svojim zahtjevima prema vama. Srećom znate da zauzmete stav.
LJUBAV: Ako ste slobodni, odgovorite na udvaranja osobe koja je blizu vas.
ZDRAVLJE: Moguća povreda.

RIBE
POSAO: Treba da privedete posao kraju. Možda biste mogli da zatražite pomoć jednog Jarca ili Blizanca.
LJUBAV: Usmjereni ste na dvije osobe. Volite tajne ljubavne veze.
ZDRAVLJE: Nije loše. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending