Pratite nas

Zanimljivosti

Doktore, šta da radim: I NE UMOČIM, A VEĆ SAM GOTOV!

Published

on

Problem sa preranom ejakulacijom može da upropasti i najozbiljniju vezu. A šta da radite kada, kao jedan Britanac, taj problem imate već 13 godina.
“Imam 29 godina i patim od prerane ejakulacije, otkada sam počeo sa se*som, a to je bilo sa 16 godina”, kaže on i nastavlja:

“Zbog toga sam već frustriran i depresivan jer ne znam šta nije u redu sa mnom. Kada ću postati “normalan” muškarac i uspjeti da zadovoljim ženu”.

“U ozbiljnoj sam vezi već godinu dana, i iako moja djevojka kaže da joj ne smeta moj problem, mislim da mi ne govori istinu”, navodi muškarac.

“Probao sam u krevetu sve što mi je palo na pamet da bih spriječio prerani vrhunac – planirao sam veliku kupovinu u supermarketu, zamišljao sam Borisa Džonsona (premijer Velike Britanije, prim. nov) golog, ali uzalud, ništa nije pomoglo”, očajan je Englez.

“Više od svega na svijetu želim da zadovoljim moju djevojku. Zbog svega ovoga mi se se*s ogadio. Šta da radim?”, pita se Britanac.

Odgovor terapeuta: Se*sualna želja počinje u glavi, i što više brinete, teže ćete pronaći rješenje. Uostalom, da li ste znali da prosječan muškarac u krevetu izdrži oko 5 minuta.

Uslijedili su brojni savjeti na forumu; neki komični, drugi dobronamjerni. Jedan ljekar mu je predložio da koristi kondom, u tom slučaju može na kratko odlložiti ejakulaciju. (Naj portal)

Zanimljivosti

Vic: PUNICE, NISAM NIZAŠTA!

Published

on

Danas će nas nasmijati punica i zet. To je ta čuvena “ljubav”, puna podbadanja. Želimo vam uspješan i nasmijan današnji dan!

Došao zet kod punice i ona počela stavljati jelo na sto, a zet će:

“Nemoj punice svega ti, nisam nizašta stvarno!”

Na to će punica:

“Ma znam ja zete da ti nisi nizašta, al de bar jedi!” (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending