Pratite nas

Zanimljivosti

Dovoljan je jedan pogled zubara i “propašćete” u zemlju: ON UVIJEK ZNA DA LI STE RADILI ONE STVARI!

Published

on

Odlazak kod zubara za neke je pravo mučenje, upravo zbog straha sa kojim se susreću – dentofobija. Međutim, možda to nije jedina stvar koja treba da vas brine.

Naime, stomatolozima su vaši zubi, desni i usta poput lične karte. Oni na osnovu jednog pregleda mogu da ustanove da li ste u drugom stanju, da li ste kao mali sisali palac ili još uvIJek grickate nokte.

Ovoga puta, jedna dJevojka, po imenu Đina, otkrila je kako zubari znaju da je pacijent u skorije vrIJeme imao oralni se*s i iznenadila, ali i zabrinula mnoge. Ona je na svom TikTok profilu podIJelila razgovor sa svojim zubarom koji je iskreno otgovorio na njeno pitanje.

“Čula sam da zubari znaju ako je pacijent imao oral*ni seks. Da li je to istina”, upitala je Đina, na šta joj je zubar dao potvrdan odgovor:

“Možemo da vidimo modrice na mekom tkivu na zadnjoj strani mekog nepca. I postoji poseban obrazac modrica”, objasnio je on.

Za kraj njen zubar je otkrio i jednu zanimljivu činjenicu, a to je da nakon Dana zaljubljenih (14. februara) pojava modrica na mekom nepcu su mnogo češće. Nakon toga su uslIJedili komentari zabrinutih ljudi.

“Zbog toga me zubar svaki put gleda čudno”, “Moj zubar je moj tata”, bili su samo od nekih komentara. (Naj portal)

Zanimljivosti

Penzioner mangup: 34 GODINE LAGAO DA JE SLIJEP I PRIMAO INVALIDSKU PENZIJU

Published

on

Muškarac iz okoline Torina, koji ima 84 godine, uhvaćen je u neviđenoj prevari kad je policija otkrila da se sam kreće ulicom bez pomagala za slijepe i da čita pogrebne plakate, ali i podiže novac sa bankomata.

Istraga je počela prije nekoliko mjeseci nakon prijave o lažnoj slijepoj osobi. Policija je počela da ga prati što je na kraju dovelo do toga da ga nedavno prijavi pravosudnim organima zbog krivičnog djela teška prevara protiv države.

Lokalni sud naložio je preventivnu zapljenu 90.000 eura koje je imao na bankovnom računu i stana u Pijemontu. Ako bude proglašen krivim, moraće da vrati sav novac koji je primio tokom 34 godine navodnog invaliditeta.

Na sudu su završila i dva ljekara koji su 2020. godine konstatovali pogoršanje njegovog stanja u pravcu potpunog sljepila. Penzioner je već primao novčanu naknadu jer je bio teško slabovid, a onda je prije četiri godine pregledom utvrđeno da je potpuno slijep.

Isti grad u Torinu bio je poprište sličnog incidenta koji se dogodio prije nekoliko godina kad je drugi penzioner, koji je izgledao potpuno slijep, išao sam u prodavnicu i radio u povrtnjaku gdje je čak vozio i mali kombi. Policija ga je takođe pratila i otkrila da zastaje da čita pogrebne plakate na ulici. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending