Pratite nas

Vidoviti ljudi

Dr. Trifko Guzina dešifruje Nostradamusove vizije: NEBO SUDI ČOVJEČANSTVU!

Published

on

Dobri poznavaoci proročanstva kažu da je Nostradamus predvidio veoma težak period, koji nam se opasno približava. Dr Trifko Guzina, čovjek koji je dešifrovao najviše Nostradamusovih misli i među najboljim poznavaocima radova ovog proroka, tvrdi da će nebo biti glavno za sudbinu čitavog čovječanstva i dovešće čak do Trećeg svjetskog ra*a!

“Jedno od najupečatljivijih proročanstava detaljno sam analizirao u okviru centurije katren 433 i ono predstavlja uvod u jedan novi ciklus – kaže Guzina.

To će biti period u kojem će „Nebo suditi čovječanstvu”. Prema mojim izračunavanjima, uz primjenu Pitagorejske geometrije, on je već počeo 2010. i trajaće do 2024. godine. To je ciklus koji će biti od najvećeg značaja za ljudski rod!

Period kada nebo sudi čovječanstvu traje do 2024.
Kako objašnjava Trifko Guzina, u Nostradamusovim proročanstvima jasno je vidio dramatične kosmičke događaje u mehanici zvijezda, planeta i kometa koji će tokom ovog četrnaestogodišnjeg perioda uzrokovati perturbaciju (poremećaj, pometenost, zbrka, zabuna, nemir; perturbacije pl. astr. poremećaji, odstupanja u putanjama nebeskih tijela, ili odstupanje od Keplerovih zakona koja pokazuje tok jednog tijela Sunčevog sistema, planete, komete ili Mjeseca, naročito našeg Mjeseca, usljed istoimenog privlačenja ostalih tijela) na zemljinoj kugli, uz ogromne promjene u organizaciji država i naroda.

Kosmički događaji uticaće na promjene u organizaciji država i naroda

Važan deo ovog ciklusa vidljivog Suđenja neba odnosi se na vazdušna o*užana djejstva, i taj proces se uveliko odigrava pred našim očima u državama sjevernog dijela Afrike i Bliskog istoka – nastavlja dr Guzina za “alo rs.”

Ciklus (od 2010. do 2017) već je obuhvatio mučno ubis*vo Gadafija, a srušen je Mubarak i prijeti mnogima poput marokanskog kralja, Bašaru el Asadu, kao i mnogim drugim državnicima u Jemenu, Sudanu, Iraku, Iranu, kao i u zemljama subsaharske Afrike i u Emiratima.

Nažalost, na mjesto ovih umjerenih islamskih vladara na vlast će doći militantni islamisti i njihove grupe poput vehabija i Al Kai*e. Sve to bi moglo da dovede do Trećeg svjetskog ra*a pod vođstvom trećeg antih*ista.

“Prema mojim proračunima – on će početi 2029. godine! Tokom procesa dekodiranja Nostradamusovih ostalih najava shvatio sam da će taj ra* islama protiv hrišćanstva trajati do 2056. godine – kaže on.(Naj portal)

Vidoviti ljudi

Nakon što je objavljeno da kralj Čarls ima rak: ŠTA KRIJE NOSTRADAMUSOVO PROROČANSTVO

Published

on

Francuski astrolog Nostradamus predvidio je abdikciju britanskog kralja Čarlsa.

Jučer je objavljena vijest kako je kralju Čarlsu dijagnosticiran rak, nije precizirano koja vrsta, a radoznalost oko njegovog pominjanja Nostradamusovoj knjizi “Proročanstva” raste iz dana u dan.

U knjizi se u jednom pasusu navodi kako će “kralj” ostrva” biti istjeran silom. Stručnjaci vjeruju da se to odnosilo na kralja Čarlsa.

Prema predviđanju, nakon izlaska 75-godišnjeg Čarlsa iz monarhije, dolazi do velikog preokreta za kraljevsku porodicu.

Astrolog iz 16. stoljeća tvrdio je da će ga naslijediti “onaj koji neće imati žig kralja”, aludirajući kako će princ Hari (Harry) zauzeti tron i nadmašiti svog brata princa Vilijama (William).

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending