Pratite nas

Poznati

Dragana Mirković još nije upoznala snahu: MARKO VOLI DA PRVO SAM PROCIJENI

Published

on

Na konferenciji za novinare u Beogradu na kojoj je najavila svoje humanitarne koncerte, Dragana Mirković nije mogla da izbjegne znatiželji novinara da odgovori i na pitanja o svojoj djeci – Marku i Manueli. Čak se ispostavilo, a i sama je to konstatovala, da je o njima mnogo više rekla nego što je smjela s obzirom na Markovu i Manuelinu odluku da se ne eksponiraju u javnosti.

– Manuela je naročito izričita u tome. Više puta mi je rekla da je i onih tri mjeseca što je bila na Instagramu bilo previše i da joj je krivo što je sad svi znaju. A, Marko je na Instagramu, čak je nedavno učinio jedno dobro i humano djelo prema momku koga je upoznao na toj mreži. Ali u suštini njih oboje sa normalna djeca, a danas kada čovjek ima normalnu djecu on je najsretniji na svijetu. Kao i svaka majka ja sam zaljubljena u svoju djecu, što je sasvim prirodno, i imam razlog da se ponosim time da me ničim nisu obrukali, ni učinili bilo šta da se drugačije osjećam i mislim.

Foto: Slavica Danilović

Foto: Slavica Danilović

Hoćete li jednog dana biti i dobra svekrva i dobra punica, kao što ste danas dobra majka?

– Apsolutno. Ja znam da sam dobra majka i glupo je biti skroman po tom pitanju, ali već sada znam da ću biti dobra i svekrva i i punica. To vjerujem sto posto, jer ja ne umijem drugačije, ja samo želim da moja djeca budu sretna. U izbore im se neću miješati, već će mi samo biti važno da to budu dobri ljudi, da vole moju djecu i onda će biti apsolutno dobro došli u moju porodicu.

Marko, kako smo čuli, ima novu djevojku?

– Nećete vjerovati još je nisam upoznala, zato što je to baš nova djevojka, tako da stvarno nisam imala priliku da je upoznam, a i Marko tako voli da prvo on sam procijeni, i da je tek onda upozna s porodicom. Inače, Marko, koji sad u februaru puni 23 godine, je jako ozbiljan i stabilan mlad čovjek, tako da ja u njegov izbor jako verujem i nikad ne bih posumnjala u njegove odluke.

Slavica Danilović (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending