Pratite nas

Parapsihologija

Drugi Hristov dolazak: KADA I KAKO AMERIČKI SVEŠTENIK BIŠOR PREDVIĐA KRAJ ISLAMA?

Published

on

Prema predviđanju pokojnog američkog sveštenika dr F. Kentona Bišora, osnivača i bivšeg predsednika Svetske Biblijske organizacije, smak sveta će početi 2021, a doživeće vrhunac povratkom Isusa Hrista, najkasnije 2028. godine.

Dr Bišor, koji je umro 2016, napisao je niz knjiga u kojima predviđa skorašnji povratak Isusa Hrista. Ovaj teolog je tvrdio da Biblija obiluje simbolima koji ukazuju na predstojeću apokalipsu i vjeruje da su dva rata u jednom vijeku i rađanje Izraela bili početak kraja.

U knjizi “Kada će se desiti drugi Hristov dolazak?” teolog piše:

Parabola smokvinog drveta je proročanstvo ponovnog rođenja izraelske nacije.

Grčka sintagma “tauta panta”, prevedena kao “sve to” odnosi se na početak porođajnih muka (Jevanđelje po Materju 24:8)

“Hrist je zapravo rekao da kada doživite porođajne muke – Prvi i Drugi svjetski rat, glad, smrtonosne zaraze i zemljotrese – znaćete da se približava Njegov dolazak.

Dr Bišor tvrdi da se “sedam važnih znakova već ostvarilo, još pet se trenutno ostvaruje, a još 15 tek treba da se ostvari.

On je takođe predvidio rat, u čijem središtu će biti Izrael koji će se suprotstaviti većim državama poput Irana i Rusije, kao i da će druge religije osjetiti Božji gnjev.

“Kada se te države okrenu protiv Izraela, Bog ne samo da će poraziti njihove vojske, već će “pustiti oganj” na Rusiju i Iran i one koji “žive na ostrvima bez straha”.

“Ja to vidim kao uklanjanjanje islamskog prisustva. Prema tome, veliko čudo će nagnati mnoge da se priklone Bogu. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

“Putnik kroz vrijeme” najavljuje: NA ZEMLJI ĆE SE SVE PROMIJENITI OD 7. OKTOBRA 2021. GODINE!

Parapsihologija

Natalna karta otkriva: SAZNAJTE UZ POMOĆ BROJEVA KAKAV ĆE BITI VAŠ PARTNER

Published

on

Natalna karta otkriva mnogo toga o nama, dok sedmo polje govori o bračnom partneru i braku. A kakav će nam biti partner možemo lako da otkrijemo i kroz brzi test astrologa i numerologa Goce Dragišić. Sve što treba da uradite jeste da odaberete broj 20, 30 ili 40 i saznate sve o budućem bračnom partneru.

Broj 20
Ukoliko ste odabrali broj 20 to znači da želite i zasigurno ćete dobiti ambicioznog, radnog i uspješnog muškarca. Svi njegovi planovi, uspjesi i kombinacije, uvijek uključuju i bračnog partnera. Vaš muškarac voli ženstvene, inteligentne i nježne žene, naglašenog erosa, oblina i zavodljivog izgleda. Ako mu se prepusti vođstvo i u svemu mu se popušta biće dobar i pažljiv muž, odan, ali ne i vjeran.

Broj 30
Muškarac kog ste vi birali je posvećen ženi i djeci, tvrdi astrolog. Uvijek će se truditi da svojoj porodici obezbijedi najbolje uslove za život. Po prirodi je vrlo blag i dobroćudan, i jedan je od najstrastvenijih muževa. Ako mu žena ne pruži fizičko zadovoljstvo, može biti sklon prevarama.

Broj 40
Ako ste odabrali broj 40 to znači da želite i dobićete muškarca sa jakim karakterom kako na poslovnom planu, tako i u ljubavi. Vaš muškarac je sposoban da u društvu žene ispolji svoj izuzetni smisao za humor. On nije romantičan, alii kada se veže za jednu djevojku i njome se oženi, biće vrlo vjeran suprug i prijatelj. Prije braka voli duge veze, a u braku se trudi da bude dobar suprug, otac i ljubavnik. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Kakvi su kad vole: KOLIKO STE ISKRENI, DA LI STE DOSADNI ILI IMATE VIŠE LJUBAVNIH VEZA?!

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending