Pratite nas

Kućni ljubimci

Dugo niste vidjeli nešto slađe: LABRADOR SVAKI DAN ČEKA CURICU NA STANICI, KADA SE ONA POJAVI UZME JOJ RUKSAK I NOSI GA DO KUĆE

Published

on

Neimenovana djevojčica svaki dan kad ide iz škole ima preslatko društvo. Naime, kada dolazi kući autobusom na stanici je čeka njen pas, piše The Dodo.

Naime, razigrani i brižni zlatni retriver zove se Kody te svojoj malenoj prijateljici kad izađe iz autobusa uzme ruksak te ga nosi do kuće.

“Kada dođe autobus, dotrči do vrata i uzme ruksak i nosi ga do kuće. Nisam ga to naučila, sam je. Samo želi pomoći”, rekla je majka djevojčice i vlasnica psa.

“Hoda kući kao najvažniji pas na svijetu koji je upravo pokupio svoju najbolju prijateljicu”, dodala je.

Dok je djevojčica u školi, Kody pomaže i oko kuće. Naprimjer, kada dođe dostava, ode i pokupi paket te ga donese u kuću.

“Pomaže mi više nego suprug. Pravi je džentlmen”, otkrila je vlasnica psa. (Naj portal)

@thedodo

A true gentleman 💛 #golden #goldenretriever #goldenretrieverlife (IG: goldenkody)

♬ original sound – The Dodo

Kućni ljubimci

Vlasnik je odglumio da je mrtav: Pogledajte kako su reagovale mačke, a kako pas (Video)

Published

on

Oni koji dom dijele sa psima i mačkama najjasnije mogu vidjeti razliku među njima. Dok mačke bije glas da im nije stalo do ljudi, psi su poznati kao odani stvorovi. Jasno, nije istina uvijek takva: mnoge mačke mare za svoje ljude, samo to ne pokazuju na isti način kao i psi, dok ima pasa koji se neće pretjerano uznemiriti kad im se vlasnik uplaši.

Jedan je muškarac odlučio na zabavan način još jednom pokazati razliku između ovih životinja. U ruci je nosio zdjelu s hranom kad se naglo srušio i umirio.

Mačke su odmah došle do njega i počele jesti hranu, a nisu se libile malo mu gurnuti prste kako bi se dočepale keksića koji se sakrio ispod njih. Nijedna mačka nije posvetila pažnju činjenici da se njihov čovjek nalazi u neobičnom položaju niti je odlučila istražiti što se događa.

Pas je, s druge strane, posve ignorisao keksiće koji su se prosuli po podu. Njega je zanimalo šta se događa s voljenim mu vlasnikom i je li dobro.

Jasno, obje vrste životinja imaju vrhunski sluh i jasno čuju da on diše, ačo pas je svejedno odlučio da provjeri da li je sve u redu. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending