Pratite nas

Info

Dupli prekršaj: MODRIČANIN NIJE MOGAO DA GLEDA DA MU JE DRUGI “KRE*E, PA MU ZAPALIO BMV

Published

on

Policijski službenici PS Modriča u nedjelju, 2 sata poslije pola noći, uhapsili su muškarca inicijala S.M. nad kojim je potom obavljena kriminalistička obrada.

Naime, osnovano se sumnja da je S.M. istog dana, 50 minuta poslije pola noći, u Doboju ispred kuće svoje bivše supruge S. M. zapalio automobil njenog momka marke BMW. Nije mogao da podnese da mu je drugi “kre*e”, pa odlučio da mu napakosti.

Požar su ugasili vatrogasci PVJ Doboj, a povrijeđenih nije bilo. Nesretni muškarac će odgovarati za dva krivična djela, paljevinu i oštećenje te oduzimanje tuđe stvari.Plus toga, morat će nadoknaditi štetu svom suparniku. Uz sve to, bivša žena će mu se smijati u lice. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Osveta nevjernom mužu: NEĆE RAZVOD, VEĆ GA ISMIJAVA ZBOG VEZE “SA MATORKOM”

Info

Nemile scene u Tuzli: U CENTRU GRADA NASRNUO NOŽEM NA POZNANIKA

Published

on

U centru Tuzlei odvijala se prava drama. Muškarac u srednjim godinama, nag do pasa, s nožem u ruci prijetio je drugom muškarcu da će ga ubiti.

Sve se to događalo na Trgu žrtava genocida u Srebrenici, među gomilom slučajnih prolaznika, koji su nijemo promatrali raspravu dvije suprostavljene grupe muškaraca, žena i djece.

Očito da je riječ o osobama koje se poznaju, to smo mogli čuti na mjestu događaja, ali nije poznato šta je uzrok njihove svađe i pokušaja fizičkog obračuna.

U nekoliko navrata incident je smiren, ali se kroz koji minut ponovo razbuktavao. Prepirka, prijetnja ubistvom, tučom i čime sve ne trajala je 20-ak minuta, sve do dolaska službenika policije koji su NN muškarcu naredili da im preda nož što je on i učinio, a potom je policijska patrola identificirale sve učesnike drame koja na sreću nije završila krvoprolićem u centru Tuzle. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending