Pratite nas

Poznati

Džaba mi se nabacuješ: ACA LUKAS ZADRUGARKI POKAZAO SREDNJI PRST I OTJERAO JE SA BINE

Published

on

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević provodila se na nastupu Ace Lukasa u Budvi, a kad je alkohol počeo da radi svoje, krenula je da mu se nabacuje, pa je pjevač oduvao!

Naime, Dalila je u izlasku bila s drugaricom Marijanom Zonjić i još nekoliko prijatelja, a kako je sjedila za stolom tik do bine, koji je obično rezervisan za muzičare, cijelo veče je oblijetala oko folkera koji nije pokazao ni trunku interesovanja za nju, pa joj je pokazao srednji prst!

Za vrijeme Lukasovog nastupa Dalila i Marijana su se sa društvom smjestile za sto i već tada su je mnogi prepoznali pošto je taj separe na najboljem mjestu. Naručile su nekoliko flaša šampanjca, prvo su samo sjedile i snimale se telefonima da bi poslije poskakale da igraju. Tu su prilazile neke djevojke da se slikaju s njom, Dalila je izlazila u susret i pozirala s Marijanom.

Kada je predgrupa završila svoj dio, na binu je izašao Lukas. Tad su poskakale da igraju, Dalila je Lukasa svo vrijeme mjerkala, snimala ga telefonom, da bi na kraju čekala prvu priliku da s njim popriča. Ali, on nije želio nikakvig kontakta. Utisak je bio da ga je nervirala njena navalentnost.

Neprijatna scena uslijedila kada se Lukas vratio s pauze da pjeva slijedeći blok: On je na početku drugog nastupa imao veliki muzički uvod u slijedeću pjesmu. Svirao je na klavijaturi. Dalila je opet vrzmala se oko scene, mahala mu, a on joj je u jednom trenutku uzvratio mahanjem. Dalila je to Acino mahanje shvatila kao znak da mu priđe. Kad je došla do njegove klavijature, obratila mu se dok je snimala sve telefonom, a on joj je pokazao srednji prst. Tek tad je shvatila koliko ima sati, pa se poslije povukla u separe. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending