Pratite nas

Info

Eto ti tvoje pare: POGLEDAJTE SNIMAK KADA ŽENA SVOGA PARTNERA GAĐA NOVČANICAMA NA AERODROMU (Video)

Published

on

Prava drama se odvijala na bečkom aerodromu. Novčanice su letjele u zrak i padale po pisti prije nego što muškarac i radnici na aerodromu nisu počeli da ih skupljaju

Pijana putnica je navodno bacila 5.000 funti (više od 11 hiljada KM) gotovine na pistu nakon što su ona i njen partner izbačeni iz aviona zbog svađe, piše Mirror.

Putnici tvrde da su bili pet sati u letu iz Heathrowa za Bangkok kada je par izazvao prisilno slijetanje aviona u subotu, 30. septembra. Putnici su rekli da je pilot objavio da neće biti drugog izbora nego se vratiti zbog “sigurnosti osoblja i putnika”.

Let, koji je krenuo u 21.35 sati, bio je prisiljen sletjeti u Beč, Austrija, što je dodalo još dva i po sata na putovanje. U videima se vidi kako policija prati par iz aviona, ali onda na pisti, izgleda da žena baca novac prema njemu.

Novčanice su letjele u zrak i padale po pisti prije nego što muškarac i radnici na aerodromu nisu počeli da ih skupljaju. Deda Andy Singh (63) putovao je za Tajland na mjesečni odmor. Rekao je:

“Žena i muškarac, već su bili pijani. Neprestano su pričali o novcu, govorio je ‘ona ima mojih 5.000 funti u torbi‘.”

Po slijetanju, par je ispraćen iz aviona od strane policije. Snimci pokazuju kako muškarac, obučen u svijetlu trenerku i noseći jastuk za vrat, mrko gleda gospodina Singha koji ga snima.

Andy iz Gravesenda rekao je:

“Policija je prvo odvela ženu. On se odlučio vratiti nakon nekoliko minuta na pistu da uzme torbu od žene, ali žena je jednostavno bacila svih 5.000 funti.”

Oboje su stavljeni u policijski kombi, a snimci pokazuju kako jedan policajac pokušava pokupiti neke od rasutih novčanica.
“Neke od novčanica su poletjele jer ih niko nije pokupio, samo su pokupili one najbliže”, objasnio je Andy. Dodao je da su svi putnici smješteni u hotel. (Naj portal)

Info

Fudbaler “igrao produžetke”: “ZABIJAO GOLOVE” I SUPRUZI I LJUBAVNICI

Published

on

Žakelin Sousa je odlučila da ispriča detalje magazinu The Sun o tome kako je prevario igrač koji igra u Engleskoj, ali njegovo ime nije objavljeno.

Ona je navodno zatrudnila sa neimonovanim fudbalerom i sada ima njegovu devetomjesčnu kćerku, dok je on u braku sa drugom ženom.

“Stalno mi je slao poruke, čak i za vrijeme njegovog vjenčanja. Raskinula sam s njim one noći kada se oženio jer je to bilo previše za mene”, ispričala je Žakelin i nastavila:

“Zakleo mi se na vječnu ljubav, napisao je da će me voljeti do kraja života. Rekao mi je da ću imati svoj stan i da ga nikada neću napustiti. Da bi se iskupio, platio mi je dvije sedmice odmora u hotelu s pet zvjezdica s najboljim prijateljem, dok je trajalo njegovo vjenčanje”.

Iako se venčao sa drugom, fudbaler je neprestano želio biti sa Žakelin. Krajem 2019. godine zatrudnila je, što mu je kasnije i saopštila.

“On je odjednom prestao da mi se javlja, kao da nikada nisam ni postojala i kao da se nismo ni poznavali. Nije nazvao da me pita kako sam i kako je dijete, jesam li sama, s porodicom, imam li koga… Mislila sam da sam u bajci, ali mi se sve pretvorilo u noćnu moru. Depresija me toliko pogodila da sam ostala bez posla. Srce mi je slomljeno. Najviše sam voljela osobu koja me uništila. Nije mi čak ni pružio nikakvu finansijsku pomoć sve do nedavno kada mi je dao određeni iznos kako bih o svemu ćutala i kako na bilo koji način ne bih urgozila njegovu karijeru – rekla je Žakelin. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending