Pratite nas

Parapsihologija

Feng shui fontane u vašem domu: Neka kućom potekne sreća i obilje

Published

on

 Fontane su veoma popularne u Feng Šui-u, jer donose energiju vode, a voda je drevni Feng Šui simbol bogatstva i prosperiteta…

Fontane i svi drugi objekti koji sadrže vodu kao osnovni element doprinose kretanju i stimulisanju životne energije “či”.

 Simbol prihoda

Postavljene unutar ili van stambenog prostora, u vašoj bašti, one imaju vizuelni i zvučni efekat dok cirkulišu i stvaraju prijatno mjesto za oko i za uho. Unutar prostora, fontane su izuzetno snažni podstrekači energije “či”. Voda koja teče simbolizuje prihod. Dokle god teče, simbolizuje dobre stvari, redovnu platu i redovna mjesečna primanja.

Kada voda akumulira, takođe označava bogatstvo i gomilanje imovine. To bi moglo da bude gomilanje sredstava kao što su kompanije, imovina ili poslovanje. Za veliko bogatstvo i sreću moraćete da akumulirate vodu. To bi mogao biti bazen ili ribnjak, najmanje 50 cm dubok.

 Gdje smjestiti fontanu

Ukoliko želite Feng Šui fontanu u vašem domu i želite bogatstvo, najbolje je smjestiti fontanu u uglovima na – jugoistoku, istoku i sjeveru. Međutim, imajte na umu, ako ove oblasti spadaju u vašoj spavaćoj sobi, kupatilu ili kuhinji onda morate postaviti fontanu u uglu svoje dnevne sobe.

Fontana na Istoku – zdravlje i porodica,  Jugoistočna – prosperitet i obilje, Sjever – Karijera i život

Pri kupovini ovog Feng Šui proizvoda, izaberite kvalitetnu fontanu sa tihim motorom i sa dizajnom koji se lako održava. Možete da postavite Feng Šui kristale ili kamenčiće u vašoj fontani, koja će ojačati korisnu energiju. Takođe, možete kupiti fontanu koja vam omogućava da dodate specifična eterična ulja koja će oplemeniti vazduh koji udišete. Korišćenje kristala i kamenja, kao i eteričnih ulja sa fontanom će udvostručiti energetske prednosti ovog veoma popularnog Feng Šui lijeka. (Najportal)

Parapsihologija

OTAC PREDRAG: Pokazaće Vam put božji i pružiti ruku spasa od Boga Oca datu!

Published

on

Svima nam se desi da se nađemo u situaciji iz koje mislimo da nema izlaza i to je sasvim normalno i sastavni je dio života. U tim momentima važno je ispravno postupiti. Ali, ako ne ide kako sve treba u ljubavi, poslu, porodici, zdravlju…. postoje ljudi koji će toplom riječju, blagošću svojom, molitvama, ritualima, amajlijama… pomoći u trenucima kada nevolje krenu i kada mrak i beznađe počnu napadai naše živote.

Prije svih, to je otac Predrag, dobro znano i cijenjeno ima u svijetu duhovnog iscjeljenja. On će otvoriti Vaše srce i dušu i olakšati je pred Bogom i Božjom milošću. Moćnim molitvama i pomoću znamenja manastira i prirode zaštitnih zaštitiće Vas i Vaše najdraže od svih zala.

Poznat po svojoj moći od malena Otac Predrag je učen od monaha koji su vidjeli i prepoznali njegovu moć, te ga naučili kako da je kontroliše i iskoristi da bi pomogao ljudima. Od tada nesebično pomaže ljudima kojima je pomoć najpotrebnija, duže od jedne decenije bori se protiv crne magije vođen Božijim darom. Zato, ukoliko nemate sreće u ljubavi, niste zadovoljni ljubavnom situacijom,na pravom ste mjestu.

Uz pomoć Oca Predraga riješite svoje ljubavne probleme trajno.

Provedite vaš život sa puno ljubavi, napretka i harmonije.

Spaja ponovo razdvojene i zaljubljene i privući Vam voljenu osobu u ime Božje ljubavi PONIŠTAVA LJUBAVNU MAGIJU KOJA VAM JE NAPRAVLJENA. Vratiće Vam staru ljubav Otkriva prevare i nevjerstva

On pomaže direktno ili preko fotografije. Može skinuti prokletstvo staro i do 100 godina. Zaštitnik je mnogih firmi, biznismeni ne počinju nikakav posao bez da se konsultuju sa Predragom. Otac Predrag radost, mir, sreću i blagostanje pruža već pri prvom kontaktu s njim, mnogi tvrde da je iskren drug u patnji i prevazilaženju svakodnevnih nedaća.

Kontakt telefon viber Wacap
00 381 61 11 645 79

 

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending