Pratite nas

Parapsihologija

Feng šui: ISTINSKI SIMBOL SREĆE DONOSI DOBRU ENERGIJU, NOVAC, LJUBAV

Published

on

Kolibri ptica predstavlja pravi dragulj prirode. Svojim krilima kolibri priređuje pravi prirodni sprektakl. Odlikuju ga predivne boje, jedinstvena ljepota i neumoran let, baš ono što ispunjava i čudesnu chi energiju. Nije ni čudo što kolibri predstavlja feng šui simbol koji privlači u dom pozitivnu chi energiju i sreću, piše Lovesensa.

Iako je jedna od najmanjih vrsta ptica, kolibri ima divnu simboliku i predstavlja prirodnu ljepotu, osjećaj mira, sreće, ljubavi i uzvišenosti. Kolibri je glavni junak mnogih legendi i bajki u mitologijama širom svijeta.

Uticaj kolibrija kao simbola javlja se još i kod drevnih Asteka. U ovoj kulturi postojalo je vjerovanje da su kolibri ptice glasnici između svetova i simboli dobre sreće i pobede.

Taino Indijanci sa Karipskih ostrva vjerovali su da kolibri predstavlja dio Sunca i da je simbol preporoda i donosilac sreće. U mnogim indijanskim legendama kolibri je povezan sa bogovima, kao donosilac kiše u vrijeme suše i simbol savršene životne snage i ljepote.

Prema naučnim istraživanjima, ptica kolibri može 75 puta da zamahne krilima u samo jednoj sekundi. Ona može da preleti oko 500 milja za jedan dan. Što ukazuje na njihovu upornost i urođenu sposodnost da lako dosegnu željeno. Ljepota kolibrija je simbol istinske sreće, pa u svakom čovjeku budi uspavano dijete, prijatnu energiju i osećaj radosti.

Feng šui stručnjaci ističu da simbol kolibrija u domu može donijeti pozitivnu energiju, slobodan energetski tok i dobru sreću, ali kako ovu simboliku unijeti u svoj dom?

Najjednostavniji način je da simboliku kolibrija u svom domu oživite slikama na kojima je naslikan kolibri ili da kao dio dekoracije imate figuru kolibrija.

Prema feng šui tradiciji, kolibri u domu može donijeti obilje, reputaciju, prijatna putovanja, međusobnu empatiju među članovima porodice, kao i pozitivan chi. Ako želite da privučete ljubav, uvijek koristite dvije figure kolibrija ili slike na kojima je nacrtan par kolibrija.

Napravite od papira kolibri ptice origami tehnikom i okačite ih ako ukras u svom domu. U bašti nacrtajte kolibri na saksijama, ogradi ili tabli koju ćete postaviti na travnjak.

Posadite u dvorištu biljku koja se naziva cvijetna ptica ili kraljevska ptica (Crotalaria cunninghamii) čiji cvijet izuzetno podsjeća na pticu kolibri.

Zato neka kolibri detalj zauzme važno mjesto u centralnom dijelu vašeg doma. Kolibri je smatran simbolom koji otvara srca i brzo donosi osjećaj sreće, kao kada ugledate dugu. Ova ptica nas poziva na slavljenje života, veselje, radost, izdržljivost i ispunjenje želja. (Naj portal)

Parapsihologija

Prihvati izazov: IZABERI JEDAN MAGIČNI ŠEŠIR I SAZNAJ ŠTA TE TO LIJEPO ČEKA SUTRA?

Published

on

Svi se nadamo nekoj prelijepoj čaroliji i svi očekujemo neka lijepa dešavanja u našem životu…

AKO STE IZABRALI PRVI MAGIČNI ŠEŠIR:
Vas već tokom narednog perioda očekuje prava čarolija i to ljubavna čarolija. Naredni period donosi dešavanja koja će biti vezana za osobu koja je prije određenog vremena ušla u vaš život. Veoma zanimljiva osoba, na koju ste vi ostavili divan utisak. Zapravo će ta osoba početi da se bori za vašu ljubav i za vaše povjerenje i ta osoba će vam sa nekim postupcima dokazati da vas je dostojna.

Vama će vrijeme prosto pokazati i dokazati da ta osoba zaslužuje da joj ukažete priliku i zbog toga ćete vi sa tom osobom započeti veoma lijepu ljubavnu priču koja će imati sve preduslove kako bi se izborila za svijetlu ljubavnu budućnost. Dolaze vam brojna čarobna dešavanja sa kojima ćete moći da budete zadovoljni.

AKO STE IZABRALI DRUGI MAGIČNI ŠEŠIR:
Prošlo je i previše vremena kako je se vama nešto posljednji put divno desilo. Ali će se vama nešto divno desiti i tokom narednog perioda. Upravo će vama naredni period donijeti jako mnogo toga lijepog i ono što vas očekuje jeste prava čarolija. Zapravo se pravom čarolijom može nazvati to što će mnoge vaše želje postati prelijepa stvarnost.

Upravo će se vama tokom narednog perioda mnoge vaše želje ostvariti i to na brojne prelijepe načine. A vama će posebno mnogo značiti to što će vam se ostvariti jedna od vaših najvećih želja i to na takav način da ćete shvatiti da je sve bilo vrijedno strpljejna i čekanja. Dolaze vam prelijepi trenuci i vi ćete zbog dešavanja koja vam predstoje biti fantastično raspoloženi.

AKO STE IZABRALI TREĆI MAGIČNI ŠEŠIR:
Mnogo toga lijepog će se vama desiti tokom narednog perioda i vi ćete zbog dešavanja koja vam predstoje imati mnogo razloga za sreću. Prvo vas očekuju neki manji uspjesi. Vi ćete uspjeti da dođete do nekih veoma značajnih pobjeda i vama će to značiti na planu samopouzdanja.

Ipak, vama će naredni period bez dileme obilježiti prava ljubavna čarolija. A ljubavnom čarolijom se može nazvati to što će za vašu ljubav i za vaše povjerenje početi da se bori osoba koju vi već dugo vremena želite kraj sebe. U vašem okruženju postoji jedna osoba o kojoj imate divno mišljenje, ali vi smatrate da ta osoba na vas gleda samo kao na prijatelja.

Međutim, vi ćete uskoro shvatiti da to nije tako. Shvatit ćete to kada se ta osoba bude počela boriti za vašu ljubav i za vaše povjerenje. Upravo će ta osoba početi da čini mala čuda kako bi vas ubijedila da joj ukažete priliku i vi ćete sa tom osobom moći da započnete vezu što će se vjerovatno i desiti.
Vama predstoje veoma zanimljiva dešavanja tokom narednog perioda. Imat ćete mnogo razloga kako za sreću, tako i za optimizam zbog svega onoga što vam predstoji. A naravno da će vama najviše značiti to što će vam se ukazati prilika za početak veze. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending