Pratite nas

Poznati

Gatara Mira Simov otkriva: ZORICA MARKOVIĆ MI JE DOVODILA SVOJE MLADE MOMKE IZ SANDŽAKA DA “VIDIM” JEL JE VARAJU!

Published

on

O učesnici rijalitija “Zadruga” Tari Simov ispredaju se brojne medijske priče. Uglavnom, ništa lijepo..

Najtužnije je što se iznose detalji iz njenog privatnog života, koji nije bio ružičast. Zapravo, njena porodica je problematična, ona se rano prepustila ulici i kafanama. Za sve krivi svoju majku Miru, koja je čak bila i u zatvoru.

Prema kazivanju njihovih komšija iz Žarkova, Mira se bavila svim i svačim, a ponajviše gatanjem i astrologojom. Najčešća mušterija joj je bila Zorica Marković.

“Ja sam prema njoj uvijek bila čovjek. “Gledala sam” joj u budućnpst i ljubav i kad nije imala para. Sad tek shvatam da je Zorica neko ko nema obraza, jer priča svašta o mojoj kćerki Tari. A kakva je ona bila? Plaćala je mlade momke da budu sa njom. Meni ih je dovodila da joj “vidim” jel je varaju i hoće li ostati sa njom. Sve su to bilio mladi momci iz Novog Pazara, Tutina i ne znam više odakle – ispričala je manekenkina majka Mira Simov. (Naj portal)

Poznati

Bolje joj se “kresati”, nego pjevati: GOCI BOŽINOVSKOJ NUDE 5.000 EURA ZA NOĆ UŽIVANJA SA NJOM

Published

on

55 – godišnja Goca Božinovska koja je obznalila da postaje baka, tvrtdi da je i dalje magnet za muški svijet. Pogotovo za mađe.

Govoreći o nepristojnim porukama I ponudama koje dobija na društvenim mrežama, pjevačica se pohvalila da joj se bolje “kresati”, nego pjevati..

“Cijena koja je? Pa je l’može za 5.000? Za intimne odnose mi nude toliko, ne vjerujem da bi me šetao i vodio za taj novac. Tako ima budala svakakvih, u eurima normalno – rekla je Goca za “Kurir”.

Svi su se nakon ovih rečenica začudili i zapitali kako je to moguće, a onda je pjevačica dodala da je uglavnom muvaju mlađi momci. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending