Pratite nas

Astrologija

Gazimo kroz prestupnu, a svaka prestupna je prokleta: 2020. JE DEFINITIVNO NAJKRITIČNIJA!

Published

on

Prestupna godina je ozloglašena, a da li je opravdano tako, sudeći po ovoj, 2020. reklo bi se da je održala svoju reputaciju.

Vjerovanja nalažu da ne treba započinajti nikakve velike poslove, planove ili projekte u prestupnoj godini.

U Grčkoj, recimo, ako par želi da se vjenča, najbolje je da žena u tom slučaju zaprosi muškarca, međutim ako muškarac odbije, dužan je debelo da isprazni novčanik, poljubi ženu i kupi joj svilene rukavice.
Svaka 4. godina je prestupna godina, a prvi su je otkrili Egipćani.

Na početku ove prestupne, kao da je odmah krenulo sve po zlu. Sjetimo se požara u Australiji, zatim tragičnu smrt legendarnog Kobija Brajanta i njegove kćerke, Megzit, poplave u Indoneziji… a na kraju i pandemija koronavirusa.

Međutim, to nije sve. Ako je vjerovati američkim naučnicima iz Nacionalne uprave za okeane i atmosferu, ovo ljeto će biti najtoplije od kada se mjeri temperatura, 2020. godina biće najtoplija na planeti Zemlji u istoriji mjerenja procenjuje se sa 75% šanse.

Stigao je i novi val korona virusa, kažu još opasniji. Pčele su pred izumiranjem, u prirodi sve manje hrane za njih, a kada pčele izumru, nestat će i čovječanstva.

Ako živi i zdravi i živi dočekamo 31. decembar, možda i da odahnemo do slijedeće prestupne godine.

Astrologija

Oni su najgori izbor za brak: 4 ZNAKA ZODIJAKA KOJI ĆE UNESREĆITI SVOJE PARTNERE

Published

on

Ako je vjerovati astrolozima, ova četiri znaka su najgori izbor za partnera, a njihova međusobna ljubavna kombinacija je tek pravi pakao.

Ova četiri horoskopska znaka iznad svega cijene sebe, svoju nezavisnost i svoj prostor i niko ih neće natjerati da promijene mišljenje.

Ovan
Ovnovi nisu oduševljeni idejom da udovoljavaju tuđim osjećanjima i interesima. Impulsivni su, avanturistički raspoloženi i prilično ih je teško pratiti.

Blizanci
Blizanci ne žele da se ograniče samo na jednu osobu. Ne vole da se vezuju niti vole ideju da cijeli život budu vjerni nekome.

Strijelac
Za Strijelca je život veselje. Oni jednostavno žele da se zabave i ne žele da se upuštaju u ozbiljne veze. Žele da budu slobodni i nikome ni za šta da ne odgovaraju.

Ribe
Ribe su nesigurne i previše razmišljaju. Same sebi stvaraju probleme i previše analiziraju. Kad su u vezi, mogu da budu prilično nesigurne, nedosljedne i sve što je lijepo da sabotiraju svojim ponašanjem. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending