Pratite nas

Poznati

Gdje će joj duša: VESNA PRIZNALA DA ZORICA NIJE KRIVA ZA RAZVOD SA KEMIŠOM ALI SE NE SJEĆA KAKO JOJ JE SKORO UNIŠTILA ŽIVOT

Published

on

Starija publika sigurno se dobro sjeća velikog skandala kada su mediji godinama predstavljali Vesnu Zmijanac kao žrtvu svoje koleginice Zorice Brunclik. Tada je pukla priča da je Zorica preotela Vesninog muža Miroljuba Aranđelovića Kemiša. Narod „progutao“ Vesninu glumu i žalopojke, zbog kojih je Zorica bila skoro linčovana.

Ni krica, ni dužna, Brunclikova je gurnuta na moralno dno, kao otimačica tuđih muževa i izdajica najboljih prijateljica. Niko Zoricu nije slušao da ona nikada sa Vesnom nije bila prijateljica, već kolegica.

Kampanju su sjajno osmislili tadašnji direktor Marketing službe u PGP RTB – Vlada Jovanović, s kojim je Vesna započela kjubavnu vezu. Bukvalno je Vladu preotela od njegove supruge, ali to niko tada nije primjećivao. Zorica je bila na „nišanu“ godinama. Istjerali su je čak i iz njene matilne diskografske kuće PGP RTB

Skoro četiri godine Zorica i Kemši su živjeli u totalnoj izolaciji. Rijetko gdje su nastupali, jer niko ih nije želio. U tom periodu će Zorica snimiti svoju skoro biografsku pjesmu „Muke moje“, za koju je napisala i stihove. Ali, rijetek su bile radio stanice koje su puštale njene tadašnje pjesme.

Ali, vremenom se klupko istine počelo odmotavati, a i Zorica je kroz veze sa Mirom Marković, počela dobijati nova krila, pa je publika vremenom shvatila da je bila izmanipulisana Vesninim lažima. Za te četiri godine, naime, Vesna je promijenila nekoliko partnera, a i otkriveno je da ju je Kemiš ostavio nakon što je našao na kamari sa Draganom Stojkovićem Bosancem u sred studija i to pola godine prije započinjanja veze sa Zoricom Brunclik.

Godinama njih dvije nisu govorile, a onda za vrijeme bombardovanja Srbije, kada su brojni umjetnici pjevali na beogradskim mostovima, na jednom koncertu su se pojavile obje. U jednom trenutku Zorica je prišča Vesni i zagrlila je.
„Kao vjernik ja sam dužna da praštam, a ja sam duboko u srcu vjernik. U onim teškim trenucima, kada ne znaš da li ćeš dočekati slijedeće jutro, ja sam odlučila da Vesni sve oprostim i da ne nosi moje grijehe na duši – objasnila je Zorica svoj postupak na beogradskom mostu.

Mnogo godina kasnije Vesna je priznala svoje grijehe i otkrila istinu o vremenima njenih pakosnih igara.
„Nije Zorica krivac za moj razvod od Kemiša, nije niko kriv u stvari. Jednostavno se to ohladilo sve, nije bilo djece, on je mnogo radio u studiju, a ja sam znala da mogu mnogo više nego što sam tada bila i davala od sebe, tako da se tu negdje razmimoišlo to sve- objasnila je Vesna onako autoritativno, izbjegavajući detalje. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending