Pratite nas

Poznati

Gdje god dođe Nole oduševljava: SNIMLJEN U PARIZU KAKO STARICI NOSI KOFERE (Video)

Published

on

Najbolji srbijanski teniser Novak Đoković I, valjda, najplemenitija duša na svijetu, pokazao je primjer koji mnogi sportisti treba da slijede van teniskog igrališta.
Đoković je stigao u Pariz gdje od naredne sedmice kreće u odbrani titule mastersa.

Izrazio je želju da odbrani titulu, ali je u međuvremenu privukao pažnju gestom van terena, kada je na ulici snimljen kako pomaže starijoj ženi.

Nole je trčao u lokalnom parku. Tus u ga prepoznali ljubitelji tenisa, pa tajno snimali za svoje potrebe, ali se onda dogodila scena koja je završila na društvenim mrežama. Trčeći u parku Nole je naišao na ženu koja je muku mučila sa prtljagom. Prilazi joj, uzima kofer, nosi ga preko parka, a onda čeka tu staricu. .

Neko od prolaznika ga je snimio i objavio to na društvenim mrežama, što je izazvalo mnoštvo pozitivnih reakcija. (Naj portal)

Poznati

Prošlu godinu pauzirao iz opravdanih razloga: ČOVJEK OD MERAKA RASTURIO NOVOM PJESMOM

Published

on

Još uvijek nadam se i nikom nedam da mi uzme to, jednom će doći suđena meni da od kuće napravi mi dom – u prvoj strofi pjeva Kemal Hasić u njegovoj novoj pjesmi, koja već na prvo slušanje sluti da će biti ovogodišnji hit.

U Hasićevom provjerenom stilu, na koji nas navikao decenijama unazad, pjesma budi poriv za dobar provod i provjerenu atmosferu koja karakteriše ovog pjevača kojeg s pravom nazivaju ‘čovjek od meraka’.

Pjesma ‘Nema dana moja draga’ nastala je u saradnji sa Elvisom Bećarom, autorom muzike i aranžmana.

Foto: Hayat

– Ovo je Elvisovo prvo muzičko ostvarenje i jako sam sretan što je baš mene odabrao da otpjevam ovu pjesmu. Volio bih da ova pjesma naiđe na pozitivne kritike, koliko zbog mene, još mnogo više zbog Elvisa. On je idejni tvorac i krivac za sve u ovoj pjesmi – kazao je Hasić.

Tekst pjesme govori o neostvarenoj ljubavi i nadi koja blijedi, želji jednog muškarca da i u javi i u snovima vidi svoju dragu i uz nju ostvari dom. Napisao ga je književnik Nijaz Turković.

2023. Hasić nije snimao iz opravdanih razloga, no obećao je sebi i već počeo sa realizacijom da će 2024. biti izuzetno plodonosna, jer osim pjesme ‘Nema dana moja draga’ uskoro će publici pokloniti još jednu fantastičnu pjesmu autora Dilvada Felića Dade, koja govori o Sarajevu i nosi posebne emocije.

– Bit ću vrijedan ove godine, imam dosta toga ponuditi čak i kao autor – dodao je Hasić koji osim snimanja bilježi i veliki interes za nastupima, kako u BiH, tako i regionu i svijetu.

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending