Pratite nas

Vidoviti ljudi

Gdje je danas Vidovita Zorka: SAHRANILA JE TRI SINA, PREDVIDJELA NJIHOVU SMRT…

Published

on

Zorka Pucar, poznatija kao Vidovita Zorka, uz Kleopatru bila je najpopularnija vidovnjakinja devedesetih godina prošlog i tokom prve decenije ovog vijeka. U televizijskim emisija i putem svoje agencije predviđala je sudbinu mnogima, pa i poznatim ličnostima, političarima, itd…

Nažalost, predvidjela je tragične događaje u sopstvenom životu. Naime, Zorka je izgubila trojicu sinova koje je dobila u prvom braku sa Radivojem Barbakovim, a sa kojima je živjela u Novom Miloševu pokaj Kikinde. Najstariji sin Dejan nastradao je sa 27 godina u saobraćajnoj nesreći, sin Dragan je bio ratni invalid koji je preminuo u 44. godini od raka, a prije četiri godine umro je i Nebojša (41).

Zorki je ostao sin Pavle (46) iz prvog braka, kao i sin Dragoslav (31) iz drugog braka. Ona je prije četiri godine smogla snage da priča o ovoj veoma bolnoj temi.
“Dok ovo pričam otvaram živu ranu na svom srcu. Patim i plačem danima i noćima. Sahraniti tri sina je nešto najgore što može da se dogodi jednom roditelju – započela je kroz suze životnu priču Zorka, koja tvrdi da je predvidjela porodičnu tragediju.

“Dejana sam preklinjala da ne ide u Crnu Goru, ali nije htio da me posluša. Nastradao je kada se autobus survao u Kanjon Morače. Dragan je bio vojni invalid, obolio je od raka. Najmlađeg sam sahranila u februaru. Bio je vrijedan, radio je na građevini. Tragedije sam predvidjela, ali nisam mogla da ih spriječim – rekla je vidovita Zorka za medije.

Zorka je 2015. godine gostovala u “Parovima”, a onda se na neko vrijeme povukla iz medija. Nedavno je gostovala na jednoj televiziji. Uglavnom, povukla se u mirnije vode. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Najavila prije dvije godine svjetske nevolje: ŠTA JE VIDOVITA DŽEMILA „VIDJELA“, ALI JE NIKO NE POSLUŠA?

 

Vidoviti ljudi

Apokalipsa kao da se ostvaruje: SNIJEG NA JUGU ITALIJE DONOSI STRAŠNO PROKLETSTVO

Published

on

Prije 500 godina italijanski filozof Mateo Tafuri izrekao je apokaliptično proročanstvo da će dva dana neprestanog snijega u Salentu, gradu na jugu Italije, značiti kraj svijeta…

Pošto je ovo područje ovih dana pogodio snijeg i vrlo niske temperature, njegovo proročanstvo postalo je glavna tema.

“Salento od palmina drveća i južnog vjetra, snježni Salento…Dva dana snijega, dva bljeska na nebu, znam da je to kraj svijeta, ali ne čeznem”, napisao je Tafuri.

Snijeg na jugu Italije jeste veoma rijedak, ali ove zime stigao je čak i u te krajeve. Paralizisao je saobraćaj i zatvorio škole, a još veći haos stvara to što ta oblast nije spremna za snijeg i hladnoću. (Naj portal)

PROČITAJTE I OVO:

Jesmo li blizu vizija njemačkog vidovnjaka Alojza: SVE POČINJE NA BALKANU, A ZAVRŠIT ĆE SE ZA 72 SATA!

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending