Pratite nas

Vidoviti ljudi

Gora od maćehe: OVU ŽENU OPSIHIRILA JE SVEKRVA, A SPASILA VIDOVITA RABIJA!

Published

on

Sav užas koji sam doživjela počeo se događati prije četiri – pet godina. Do tada bila sam presretna, zadovoljna, ispunjena žena, a onda se počeo rušiti moj svijet. Ništa mi nije polazilo za rukom; u kući nezainteresirana, prema mužu hladna i drska, nestajao je čak i materinski instikt prema sinu. Imali smo sve preduslove za sretno i toplo porodično gnijezdo; uzeli se iz ljubavi, oboje situirani i zdravih pogleda na bračni život.

Bavili smo se privatnim biznisom i sjajno nam je išlo. On je imao molersko farbarsku radnju, a ja butik. Gotovo preko noći poslovi su nam stali. Njemu otkazivanja ugovorenih poslova u zadnji čas, pa reklamacije, inspekcije, tužbe, krađe. Kod mene u butiku totalno mrtvilo. Trajalo je to nekih šest mjeseci i sve je propalo. Radnice su uzimale garderobu da bi namirile svoje mjesečne plaće.

Zbog svega toga zapadala sam u teška psihička stanja. Plakala sam i sva se tresla, proklinjala život, sudbinu…. Imala sam osjećaj kao da me nešto dijeli napola, kao da je jedan dio mene umirao, nestajalo je ljubavi, topline…Moje mi je dijete počelo smetati. Bila sam mu gora od najokrutnije maćehe.
Uz sve to umro mi je otac, a djeda smo morali poslati u starački dom. Nedugo zatim ja sam završila u bolnici. Ispitivanja, antidepresivi i otpusnica sa urednim zdravstvenim biltenom. Međutim, moja je duša bila prazna, a živci poput fitilja. Planula bi za svaku sitnicu, mrzila svoj život, sve oko sebe… Polako sam ludila. Rezultat tog ludila je da sam ostavila muža i sina i otišla da konobarišem u jednoj birtiji.

Odlazila sam od njih dvojice, ali sam im se i vraćala. Nešto me tjeralo od njih kada smo bili zajedno, a kada bi se odvojila, onda me neka čudna sila tjerala njima. Sreća da se u srcu moga muža nije ugasila ljubav prema meni, imao je strpljenja i razumijevanja.

“Ti ženo ludiš. Ovo nije normalno. Moramo tražiti lijeka kod hodža – upozorio me je i priprijetio da će me vezanu voditi njima.
Bili smo u Visokom, pa onda u Zenici. Obojica su tvrdili da sam opsihirena, davali mi učene vode, učili Kur'anske dove nad glavom, ali ja sam i dalje bila napola luda. Na kraju sam zajedno sa majkom, bratom i mužem otišla kod Vidovite Rabije.

“Trebat će nam vremena i strpljenja, ali uspjet ćemo. Mogu ti pomoći, ali morat ćeš i ti poraditi na sebi. Sad si u takvoj fazi da možeš i vrijeme da pokvariš kada se naljutiš, i kada planeš. – govorila mi je Rabija.

Dobila sam hamajlije zaštitnice, učenu vodu i upute kako sve to da koristim. Posebno me je upozorila da obratima pažnju na nekorištene peškire. Na jednom se kriju uzroci mojih nevolja i tegoba.

I zaista, kada sam počela prebirati po garderoberu, naišla sam na peškire, u kojima sam dobila darove za sina od moje svekrve. Imala sam šta i da vidim. U jednom neki smotuljci sa dlakama i zemljom. Imala sam osjećaj da je sve to umotano u uložak od ciklusa.

“Spali to – kazala mi je u telefonskom razgovoru Rabija.

Iscjeliteljka Rabija nije mi željela objašnjavati kako je to prošlo mimo mojih ruku u ormarić, zašto je to urađeno, ali jeste mi pomogla. Jeste me vratila u normalan život. Ponovo sam prigrlila svoga muža i sina jedinca. Ponovo mi cvjetaju ruže.

Vidovita Rabija važi za jednu od najsposobnijih i najuspješnijih iscjeliteljki u regiji. Njen kontakt telon (viber) je 00387/61 486 302. Posjetite njenu FB stranicu: https://www.facebook.com/vidovitarabija/ (Naj portal/MARKETING)

PROČITAJTE I OVO:

Beograđanka Vesna T. uz pomoć Vidovite Rabije oslobodila se crne magije: ISPORI DESNU NARAMENICU U KUMINOJ KOŠULJI; U NJOJ ĆEŠ NAĆI ZLO!

Vidoviti ljudi

Nostradamusove prognoze za 2022. nisu dobre: ZBOG MUSLIMANA SVIJET ĆE TEŠKO IZBJEĆI SUKOB!

Published

on

Poročanstva francuskog astrologa, ljekara i proroka Nostradamusa vijekovima uzburkavaju ljude širom svijeta. Mnoga predviđanja su se već ostvarila, ali su ona šifrovana u stihovima, obuhvatajući period od 2.240 godina. Nešto se čovječanstvu već dogodilo, ali nešto se tek mora ostvariti.

Nostradamus je 21. vijek nazvao vremenom kardinalnih promjena, kada se mijenja uobičajeni način života, formira se novi poredak, urušavaće se uobičajeni obrasci. Kraj svijeta ne treba shvatati doslovno, već je to samo kraj starog vremena i početak novog perioda.

Prirodne katastrofe
U pesmama Nostradamusa postoje reference na prirodne katastrofe. Kaže da će ljudi morati da prepoznaju moć prirode i razmisle o svom lošem ponašanju prema ekologiji. U bliskoj budućnosti, prema prognozama proročišta, situacija će samo eskalirati. Zbog toga je, umjesto da se opustite, bolje pripremiti se za različita klimatska iznenađenja.

Svjetska epidemija virusa
Prema predviđanjima Nostradamusa, u 21. vijeku čovečanstvo će se suočiti sa novim smrtonosnim bolestima i epidemijama. Proročište je naglasilo da će pojava novih virusa biti rezultat pronalaska bakteriološkog oružja. Prorok takođe slavi pojavu opasnog novog virusa koji će se brzo proširiti širom planete. Izvor virusa, Nostradamus je imenovao jednom od istočnih zemalja.

Prognoza za 2022. godinu
Prognoza za 2022. godinu je razočaravajuća. On je predvidio izbijanje velikog vojnog sukoba u kojem su učestvovale mnoge zemlje. Prema predviđanjima Nostradamusa, 2022-2041 je posljednji period kada postoji vjerovatnoća globalnog oružanog sukoba u istoriji. Uzrok sukoba biće muslimani koji su preplavili Evropu. Ali sukob se može riješiti.

Postoji katren u kome proročište kaže da će poslije velikog oružanog sukoba pobijediti dvije države – Kina i Indija. Vjeruje se da od Kine treba očekivati udarac na zapad. A razlog rata leži u rivalstvu između Sjedinjenih Država i Kine.

Nostradamus je mnoga svoja predviđanja posvetio istoku, posebno Kini. Na primjer, rekao je da će Kina 2022. godine postati lider svjetske politike. Kineski imigranti biće ambiciozni novi lideri koji će biti na vlasti i kojima će se klanjati.

Nostradamus je rekao i šta čeka Rusiju. Prema njegovim rIJečima, ova godina će za Rusiju biti mirna u poređenju sa prethodnim, kada je u zemlji bilo vrIJeme nezadovoljstva i nemira. Ruska Federacija će zauzeti poziciju sudije u obračunu između Sjedinjenih Država i Kine. Ruski vladar će se naći pred sudbonosnim izborom. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending