Pratite nas

Vidoviti ljudi

Gordanu Sprečković iz okoline Šapca spasio je Vidoviti Ado: ŽAO MI JE ŠTO SVEKRVU NISAM “MUŠKI” PREMLATILA

Published

on

Iako je, kako kaže, nedavno progledala nešto Gordanu Sprećaković, 45 – godišnju majku četvero djece iz okoline Šapca steže u grlu, tijelo joj svaki put zatreperi kada se sjeti minulih vremena patnje. Pita se – zašto joj je sve to trebalo, je li zbog iskrene ljubavi, koja je izgleda bila jednostrana, morala proći sve te patnje? Ona je iskreno voljela, a on…?

Zbog njega je sa nepunih 18 godina pobjegla od roditelja iz rodne Bjeljine. Da je rekao da idu na Mjesec, krenula bi, ostavila sve što je do tada voljela i poznavala. Bila je uvjerena da će njena ljubav ako treba i planine micati.

Eh, da mi je ova pamet i one godine! Ne bih danas bila napola luda niti bi izgledala kao starica od 80 ljeta; ne bi mi duša bila prazna, srce čemerno i otrovano – bolno uzdišući započinje besjedu Gordana.

Svi su joj govorili da odlazi u kuću vještice, da Nino nije za nju, da je to problematična i poročna porodica. Ali ona je vjerovala samo svome srcu, iako je već nakon mjesec dana mogla osjetiti da će joj svekrva biti prevelik problem u braku.

“To što me je on na svakojake načine mučio i ponižavao, navikla sam. Voljela sam ga iako je bio okorjeli kockar i pijanac. Na moje oči je dovodio druge žene. Ali svekrva? Ta poseseivna i pakosna žena, ledenog i otrovnog srca! Vještica, zlotvor! Njeno hladno srce nisu mogla otkraviti ni naša djeca.

Osjećala sam da mu ne značim ništa, a da njegova majka mrzi sve moje, moje prisustvo u toj kući i da ona naručuje sve njegove gadosti prema meni i našoj djeci. Djeca mi nisu mogla pomoći, bila su premala da bi i shvatila šta se dešava. Zbog njih nisam ni pomišljala na razvod, jer gdje ću praviti siročiće. Nastojala sam njih koliko sam mogla zaštiti od njegovog bijesa, a to činim i dan danas. Iako smo službeno razvedeni, mi zapravo živimo u strahu. Ko mi može garantovati da on sutra neće odnekud bahnuti u kuću, djecu zasresti u putu i napraviti belaj?

Najbolje bi bilo kada bi smo identitet mogli promijeniti I odseliti se negdje daleko, ali to je nemoguće. Iz tog razloga nerado o tome govorim za javnost, ali ipak ovakvih primjera je na hiljade oko nas. Biće mi drago ako ikome ova moja ispovjest pomogne – govori Gordana.

A njenom agresivnom suprugu, često je mrak padao na oči, pogotovo kada je na kocki gubio. Nije tražio poseban povod da podvikne, zagalami pa i šaku da digne na nju ili djecu. Njegova majka je bila dežurni “palikuća” dolijevala je ulje na vatru. Nisam im valjala. Uživali su u mome močenju. Začudo ja sam sve to prihvatala mirno, nikada se nisam usprotivila, niti digla glas.

Nije to bilo zbog poštovanja prema njima, jer ko može poštovati takve neljude. Svekrvini sihiri od mene su napravili roba, pod njihovim utjecajem sam bila napola luda žena. Znate kad žena navikne na takav život, a svjesna je da nema gdje nazad onda batine, poniženja, spletke, pijanke, kocku, prostitutke u vlastitom bračnom krevetu, prihvati sasvim normalno. Bila sam slijepa, bez pameti. Da sam bar jednom je onako “muški” premlatila, kao što je mene njen sin, danas bi mi, čini mi se, bilo lakše.

Bilo je dana kada je sumnjala da se njena svekrva bavi paranormalnim stvarima, osjećala da nešto nije uredu, ali nije mogla vjerovati. Tek kada je pala u postelju, jer je sve boljelo, a lijeka nije bilo, kada je bila “sazrela” za luđačku košulju, njena majka joj je priskočila u pomoć. Zatražila je pomoć od Vidovitog Ade. On joj je rekao da sam puna sihira, te da se to mora podhitno skidati; u protivnom crna magija će još više razarati moju psihu.

“Donijeli su me na nosilima i bez svijesti. Ne sjećam se tih prvih tretmana, ali se sjećam mnogih slika i patnji dok sam se čistila od negativne energije. Poput zmije na duhovnim tretmanima sam se izvijala na podu, klečala, molila, vrištala….

Pri tome mi se bistrio razum. Začudo sve to vrijeme samo mi je svekrva bila pred očima. Pojvaljivala se u različitim vizijama, čas vještica, čas strašilo, čas zvijer…
Na Adinim tretmanima ja sam se preporodila, oči otvorila, pamet i zdravlje povratila. Nakon toga okrenula sam novu stranicu. Digla sam ruke od svega, napustila i muža i svekrvu, te sa djecom započela novi život. Preselila sam se u okolinu Salzburga. Brat od strica mi je pomogao, a pomaže I danas.

Krenulo mi je nabolje. Iako nemam vremena i ne želim da se bavim njima, saznajem da im je krenulo nizbrdo sa životima. Moj bivši muž se povlači po Šapcu kao zadnji klošar, a svekrva je na liječenju u Beogradu. Teško je oboljela, ni živa ni mrtva. Umire, a ne može dušu da ispusti.

Vidovitog Adu prozvali su kraljem vidovnjaka. Bavi se istjerivanjem džina, odnosno zlih duhova iz ljudi, a uz pomoć otvaranja zvijezde gleda čovjekovu prošlost, sadašnjost, budućnost. Kontakt telefon/viber je: 00387/ 61 486 402. (Naj portal/MARKETING)

Vidoviti ljudi

Haos na mrežama, ljudi ostali šokirani: RUSKI VIDOVNJACI U TV EMISIJI NAJAVLJUJU KOLAPS KRAJEM 2023.

Published

on

Ni posle skoro devet mjeseci od početka ruske invazije na Ukrajinu, ne može se sa sigurnošću procijeniti kako će se rat završiti. Ukrajinci su protjerali Ruse sa dijela okupiranih teritorija, na šta su agresori odgovorili napadima na civilnu infrastrukturu zbog kojih je veliki dio zemlje ostao u mraku, bez vode i struje.

Širom svijeta mediji ugošćuju razne političke i vojne stručnjake koji pokušavaju da raspletu situaciju, a Rusi su riješili da pokriju sve baze, pa su na državnoj televiziji ugostili vidovnjake i, između ostalog, pitali ih o ratu. Na snimcima koje je podijelio novinar Bi-Bi-Sija Frensis Skar vide se panelisti koji razgovaraju o ratu i svojim predviđanjima za budućnost.

Jedan vidovnjak navodi da će krajem 2023. ili 2024. godine doći do “nekog kolapsa Zapada”. Drugi smatra da Ukrajina više neće postojati u obliku na koji smo navikli u posljednjih 30 godina. Jedan od njih je takođe tvrdio da je ukrajinski predsjednik Zelenski “zapadni agent”.

Jedan vidovnjak je naveo da se “ono kroz šta svi prolazimo, mislim na čovječanstvo i našu zemlju posebno, zove ‘duhovni rast'” dok drugi tvrdi da će ‘2025. Rusija postati oaza svjetlosti.’

“Svi će težiti da dođu ovdje, ali neće svi imati priliku.”

Ispod snimka su se nizali brojni komentari o izgledu i stručnosti gostiju ove emisije, ali je ruska publika u studiju, bar po količini aplauza u kratkim klipovima, bila oduševljena razgovorom. (Naj portal)

Nastavi čitati

Preporučujemo

Trending